Kendini Sevdiğinde Ağırlıklarından Kurtulacaksın
Kendini Sevdiğinde Ağırlıklarından Kurtulacaksın

Kendini Sevdiğinde Ağırlıklarından Kurtulacaksın (9786257344111)

0,00
Fiyat : ₺168,50

Gerçek Diyet Öyküleri

“Kendini Sevdiğinde Ağırlıklarından Kurtulacaksın, kalbî bir diyet kitabı.”
-Cem Mumcu

Bildiğiniz tüm diyet kitaplarını unutun ve bambaşka bir deneyime hazır olun: Kendi diyet serüveninin ardından herkese yardımcı olmak amacıyla yola çıkan Diyetisyen Mehtap Yakut, danışanlarının zayıflama hikayeleriyle hem kendinize farklı bir açıdan bakmanızı sağlayacak hem de yaşadığımız toplumun şişman insanlara bakışını gözlerinizin önüne serecek.

Bir akrabası tarafından yıllarca cinsel istismara uğradığı için vücudunu gizlemek isteyen ve çareyi kilo almakta bulan Deniz size tanıdık geldi mi? Fazla kiloları yüzünden insanların hedefi olacağını düşünüp kendini eve hapseden ve asla birinin ona aşık olmayacağını düşünen yalnız ve mutsuz Mehmet Ali’yi tanıdınız mı? Seks bağımlısı eşinin aşağılamalarına maruz kalıp defalarca kez ihanete uğrayan, acılarını unutmak için kendini yemek yemeye veren Şükran’ı biliyor musunuz? Hamilelik sırasında aldığı kilolar yüzünden evliliği boyunca zorbalığa uğrayan ve ‘çirkinliği’ yüzüne vurulan Yasemin’i hatırladınız mı? Eşinin hakaretleri yüzünden hırslanıp ondan intikam alabilmek için kilo vermek isteyen Mahmut’u hiç duydunuz mu? Peki ya hastalık nedeniyle şişen vücudu yüzünden hayal ettiği topuklu ayakkabıları bile giyemeyen Gamze’yi çıkarabildiniz mi? İş kazasında bacağını kaybeden ve mutsuzluğunu yemek tabaklarına gömdüğü için ihtiyacı olan protez bacağa kavuşamayan Ayşe’yi ya da hamilelikte aldığı kilolar bahane edilip kadınlığı yalnızca dış görünüşünden ibaretmiş gibi yansıtılan Mehtap'ı biliyor musunuz? 

Evet, gayet iyi biliyorsunuz. Herhangi bir zaman diliminde ya yollarınız onlarla kesişti ya da bu isimlerden biri bizzat sizsiniz. Ve emin olun, bu yolda yalnız değilsiniz.

Danışanlarıyla birlikte girdiği zayıflama yolculuğuna diyetisyen kimliğinin yanı sıra hamilelik döneminde aldığı fazla kiloları vermek için çabalayan bir kadın ve anne kimliğiyle de dahil olan Mehtap Yakut’un gerçek hayat hikayelerine dayanan bu sürükleyici kitabını soluksuz okuyacaksınız. İçerisindeki diyet ve detoks listeleriyle kimbilir belki siz de bambaşka bir yolculuğa adım atacaksınız.


Basım Ayı/Yılı : 2021
Basım Yeri :
Baskı Sayısı : 1
Sayfa Sayısı : 152
Ağırlık : 152
En / Boy : 16 / 23
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Tipi : 2. Hamur
Cep Boy Durumu : 0

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı