Kendine Yeni Bir Hayat Ismarla
Kendine Yeni Bir Hayat Ismarla

Kendine Yeni Bir Hayat Ismarla (9786050636475)

0,00
Yayinevi : Orman Kitap

Standart Hayatlar Hapishanesinden Kaçış İçin Eylem Planı

Bu kitap, Standart Hayatlar Hapishanesinden kaçmanız için hazırlanmış bir plan. Bu plan kişisel çaba gerektiriyor, inanç ve tutku ile besleniyor.

Önce, hayatınızın üstündeki, kendinizi yalnız ve umutsuz hissettiren pası silerek ayağa kalkacak ve şarkıların eşlik edeceği bir yolculuğa adım atacaksınız. Yolunuza devam ettikçe, daha önce bu gözle bakmadığınız için göremediğiniz mavilikteki gökyüzü karşınıza çıkacak ve önünüze bir ayna gelecek. Bu aynada tutkulu birini göreceksiniz, bu olmak istediğiniz sizsiniz. Şaşıracaksınız, çünkü kendinizi hiç böyle görmemiştiniz.

Sonra, şimdiye kadar doğru sandıklarınızdan ve sizi tutan alışkanlıklarınızdan syrılarak, yeni siz olarak, Ismarlama Hayat Kapısı’nı açacak ve özgürlüğünüze kavuşacaksınız. İşte, plan bu kadar basit.

Sadece bu yolculukta eski sizin, hedefinize ulaşmanızı engellemek için korku, endişe, tereddüt ve bahanelerle sık sık karşınıza çıkacağını aklınızdan çıkarmayın.Unutmayın, onunla başa çıkabilecek tek kişi var: O da sizsiniz. İyi yolculuklar...


Basım Ayı/Yılı : 2020
Basım Yeri :
Baskı Sayısı : 41
Sayfa Sayısı : 208
Ağırlık : 208
En / Boy : 14 / 21
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Tipi : 2. Hamur
Cep Boy Durumu : 0

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı