Kazandığın Kadar Öde
Kazandığın Kadar Öde

Kazandığın Kadar Öde (9786058150522)

0,00

Küresel durgunluk beklenen 2019 ve 2020 yılları, pek çok farklı başlıkta öngörülemeyecek sorunlar getirebilir. Ülkemizde bugün “nakit”, alışveriş merkezleri ve perakendedeki tüm yöneticilerin en fazla odaklandıkları konu... Bazı AVM’lerde denenen ve iyi işlediği kanıtlanan “Ciroya Göre Kiralama” formülü, tüm sektör için bugüne kadar sunulan en ferahlatıcı önerilerden birisi olabilir. Dr. Aydoğan Süer’in önerisi tüm sektör tarafından benimsenirse, bugünden sonra sayısız ticari gayrimenkulde, kiralayan ile kiracı arasında çok daha hakkaniyetli yeni bir dünyanın kapılarını aralıyor olabiliriz.

Titiz ve kapsamlı bir çalışmanın çok değerli çıktılarını, sektör tecrübesi ve entelektüel birikimi ile harmanlayan sevgili Dr. Aydoğan Süer’in bu önemli eserinin iş dünyasına yeni bir perspektif sunduğu inancındayım.”

Cihat Alagöz

Ticaret Bakanlığı Baş Danışmanı

“Türkiye’de ilk alışveriş merkezi Galleria’nın açılışından bugüne tam 32 yıl geçti. Türk perakende sektörü bu süre zarfında çok büyük gelişme gösterdi. Fırsatlar ve büyümenin yanı sıra ekonomideki dalgalanmaların sonucu dövizle kiralama sorunu her dönemin önemli meselesi olarak karşımıza çıktı.

Dr. Aydoğan Süer kitabında perakende sektörüne ışık tutacak önemli uygulamaları anlatırken, “adil ticaret” ile kalıcı iş birliğine geçişin altını hoş bir şekilde çiziyor.

Sinan Öncel 

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 184
En / Boy : 13,5 / 21
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 3.2019

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı