Kardiyoloji
Kardiyoloji

Kardiyoloji (9786053354758)

0,00

Meşgul aile hekimleri, öğrenciler ve kardiyoloji çalışanları şimdi parmaklarının ucunda kardiyoloji alanında bir kitaba sahipler. Bu kolay okunabilir cep ölçekli 3. Baskıda, kısa öz ve taşınabilir kaynaktan en son keşfedilen bilgi ve tedavilere erişeceksiniz.

Kapsamlı revizyon ve kullanışlı madde imli özelliği, şekiller, kalın harfli unsurlarla bu kitap-alanında onlarca yıllık deneyimi olan görmüş geçirmiş klinisyenlerin örneklemleriyle-gerçek dünya kardiyoloji sorunlarına günlük uygulamalarındaki yaklaşımlarını kapsamaktadır. Bu kolay taşınabilir kitap kardiyak görüntüleme yöntemleri, periferik damar hastalığı ve kadınlardan yaşlılara özel topluluklarda kalp damar hastalıkları gibi yeni bölümler içermektedir.

Yeni biyomedikal keşifler ve tedavilerin olduğu sürekli gelişen bir alanda, bu kaynak hastalarınıza son teknoloji tedavi önerilerini sunmaktadır. İster meşgul isterse yeni kariyerine başlamış bir klinisyen yada stajyer hekim olsun, sıra dışı ve uygun maliyetli bir tedavi isterseniz, bu cep kitabı sizin günlük pratiğinizde vazgeçilmez olduğunu kanıtlayacaktır.


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri :
Sayfa Sayısı : 536
En / Boy : 16.5 / 23.5
Kağıt Cinsi : 1. Hamur
Basım Tarihi : .2020

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı