Karanlık Hız - Flash Cilt 2
Karanlık Hız - Flash Cilt 2

Karanlık Hız - Flash Cilt 2 (9786059209809)

0,00

Barry allen yaşayan en hızlı insan olsa da her an her yerde olamaz. Kendisinin haberi olmadan genç yardımcısı Wally West’in tek başına suçla mücadeleye kalkıştığını öğrenen Flash çok sert bir tepki verir: Wally sorumluluk sahibi olmayı öğrenene kadar onu eğitmeye ara verecektir.

Wally Central City’nin merkezinde dolaşan gölgeden oluşan acayip bir varlığın haberini alınca bu durumu bizzat soruşturarak ne kadar becerikli olduğunu Flash’a ispat etmek ister. Fakat bunun sonucunda Kid Flash, Flash ve Iris kendilerini Flash’ın eski düşmanı ve yeni dostu olan Shade’in Gölgeler Diyarı’nda tutsak halde bulurlar… Ne yazık ki Shade artık güçlerini kontrol edememektedir.

Kid Flash ve Flash tekrar birbirinin güvenini kazanıp Gölge Diyarı’ndan çıkmanın bir yolunu bulabilecek mi? Yoksa tüm dünya karanlığa mı gömülecek?

Gelecek vaadeden Joshua Williamson (ustıce League Vs. Suıcıde Squad) ve Davide Gianfelice (Northlanders)) çizer Neil Googe (Suıcıde Squad) elinde Flash ve müttefikleri yeniden doğuyor! The Flash #9-13 sayılarını içerir.


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri :
Sayfa Sayısı : 128
En / Boy : 16 / 24
Kağıt Cinsi : Kuşe
Basım Tarihi : 1.2019

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı