Kar Kristalleri
Kar Kristalleri

Kar Kristalleri (9786059474085)

0,00

Bu yazılar kişisel bir amaca yönelik yatırım, övünme ve pazarlama bilgisi içermez. Sadece yapılan çalışmaları hatırlamak ve geçmişteki kayak camiasını hatırlamak için yapıldı. Fotoğrafların çok olmasının fazla görülmemesini isterim. Çünkü onların hepsi hatıraları görsel hafızada canlandırabilmek adına kitaba yerleştirilen yâd edici unsurlar olarak değerlendirildi.

Bu hatıratın ortaya çıkmasında teşvikleri ve yönlendirmeleri ile katkıları olan öncelikle hayat arkadaşım ve yoldaşım olan Margot Melek Hanım’a, ağabeyim Muzaffer Ateşçi’ye, kardeşim Kadriye Ateşçi’ye, yeğenlerim Alparslan, Tuğrul ve İdris Kürşat Ateşçi’ye, Burak ve Berrak Kayserili’ye sonsuz teşekkürlerimle. Varlığına ve ilmine çok saygı duyduğum bana büyük yardımları bulunan yeğenim Doç. Dr. Alperen Kayserili’ye samimi teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum.

Bu kitabın basımında katkıları olan Sayın İsmet Ülker, Sayın Nejdet Erünsal, Sayın Metin Gez, Sayın İzzet Güneş, Sayın Nazmi Alyanak, Sayın Hikmet Aksungur ve Sayın Murat Tosun’a en içten teşekkürlerimi sunarım.

İnsanoğlu için yorulma ve unutma her zaman geçerlidir. Bu çalışmada da unuttuğumuz veya adını anamadığımız isimler mutlaka olacaktır ki onların affına sığınıyoruz. Ayrıca eklemek istediğim bir şey var ki bu çalışmada maksat ve niyet sadece geçmişe ışık tutmak ve yad etmektir. Ayrıca tecrübelerin paylaşımı ve Türk kayağının geleceğine katkı sağlaması açısından turizm ve performans kayağı ile ilgili olarak bir bölüm oluşturulmuş ve tavsiyelerde bulunulmuştur.


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 227
En / Boy : 140 / 200
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 10.2018

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı