Kan Büyüsü
Kan Büyüsü

Kan Büyüsü (9786051731186)

0,00

Branna O’Dwyer, İrlanda gelenekleri ve efsaneleriyle dolu olan Mayo’da yaşamaktadır ve burada turistler için hazırladığı sabunları, losyonları ve mumları sattığı Kara Cadı adındaki dükkanının sahibidir.

Branna’nın gücü ve bencil olmayan kişiliği, arkadaş ve akrabalardan oluşan ve aralarında atların, şahinlerin ve tazıların da bulunduğu yakın bir topluluğu bir arada tutmaktadır. Ancak hayatında eksik bir şey vardır: Aşk.

Bir zamanlar, Finbar Burke ile bir anlığına bile olsa bu aşka sahip olmuştur, ancak bir geleceğe sahip olmaları hem tarih hem de kanları tarafından yasaklanmıştır. Bu yüzden, Branna’nın içinde bıraktığı boşluğu doldurmak için Fin, aşkı yerine işine odaklanarak hayatını dünyayı gezerek geçirir.

Branna ve Fin’in ilişkileri onlara hem huzur hem de azap vermektedir. Ve aralarındaki ateşe yenik düşseler de onlar için bir gelecek yoktur.

Bir gölge fırtınası çemberlerinin değer verdiği her şeyi tehdit etmektedir. Asırlardır devam eden bu savaşta arkadaşlarını bir arada tutan bağ ve yüzyıllardır ailelerinin peşini bırakmayan kötülük arasında fark yaratabilecek tek şey Fin’in gücü, sadakati ve kalbi olacaktır.

“Söz konusu romantizm olduğunda kimse Nora Roberts’ın  eline su dökemez.”

- Booklist

“Amerika’nın en sevilen yazarı.”

- The New Yorker


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 415
En / Boy : 13,5 / 21
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 2.2016

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı