Kaderimin Öteki Yüzü
Kaderimin Öteki Yüzü

Kaderimin Öteki Yüzü (9786053237624)

0,00

İki sevgili birbirini gerçek anlamda ne zaman tanıyabilir? Her şeyini bildiğiniz sevgiliye aşkınız sürer mi? Karaktere mi aşık olunur, yüreğe mi? Sevdiğini sanan ama sevmesini bilmeyen, babasını huzurevine gönderecek kadar işine bağlı, idealleriyle günlük yaşamı birbirine tamamen zıt olan Aylin K. İle sevdiği kadını anlamaya çalışan, onu gerçek anlamda tanımadan cinsel ilişkiyi düşünmeyen, yıllarca verdiği siyasal mücadele yüzünden hayal kırıklığına uğramış ve artık kendisini ve insanlığı sorgulamaya adamış Mahir’in inişli çıkışlı aşk serüvenini bir solukta okuyacaksınız.

Şakir Kadan, özgün ve sıra dışı bir üslupla kadın-erkek ilişkilerine yeni bir pencere açıyor. Yazarımız günümüzde giderek birbirini anlamamak için direnen kadınların ve erkeklerin bu hastalıklı saplantısına sağlam bir neşter atıyor.

Cezmi Ersöz

Vatan sevgisini bütün sevgilerin üstünde tutan hırslı kadın Aylin K. İle aile kurmak için çabalayan ve sevgilisine olan aşkını muhafaza etmenin mücadelesini veren Mahir arasında geçen zahmetli bir yaşam serüveni. Aşk ile vicdan arasında sıkışmış Mahir’in azmi ve direnci sürükleyerek sizi sona götürecektir…

Atilla Sertel


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri :
Sayfa Sayısı : 160
En / Boy : 13 / 19,5
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 10.2016

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı