On iki yaşındaki Alice’in bir sırrı var. Kim ya da ne olduğunu bilmiyor.

Alice kendi geçmişini araştırırken arkadaşı Millie de geleceğini şekillendirmeye çalışır. Yeteneğini göstereceği yarışmaya katılmaya kararlıdır.

Kocaayak avlamaya hevesli Jeremy ise bu sevdasında yalnız olmadığını anlar.

Kader yine bu üçlüyü bir araya getirecek şekilde ağlarını örer.

En Küçük Kocaayak Büyük Şehir çocukların keyifle okuyacakları, sade, esprili, duygusal bir dile sahip.

İpek Güneş Çıgay’ın İngilizce aslından çevirdiği kitap 8 yaş üstü çocuklara hitap ediyor.

“Weiner’ın bu çağdaş masalı, kendini aşırı büyük hisseden ya da küçük düşürülmüş okurların neşesini yerine getirecek ışıltıyla dolu.”

- New York Times kitap yorumları


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 320
En / Boy : 13 / 19,5
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 9.2018
₺106,60
Tükendi

Aşk, evlilik, kariyer ve bir de bebek... Pek çok kadının istediği bunlar değil midir? Ama yaşamdaki sarsıntılar, tam da her şey yolunda gidiyor derken tm dünyanızı altüst edebilir. Weiner bu kitabında cicim aylarından sonra evliliklerde neler yaşandığını her zamanki sıcak ve esprili diliyle okuyucuya nakletmekte ve üç kilo ağırlığında bir canlının bir kadının çevresindeki dünyayı algılayış tarzını nasıl değiştirebildiğini gösteriyor. Küçük Depremler, özellikle annelerin kendilerinden birçok şey bulabilecekleri, aşk ve evlilik platformunda yaşanan bazem komik bazen de tarjik olayları bir araya getiren, samimi bir roman.


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri :
Sayfa Sayısı : 528
En / Boy : 13,5 / 19,5
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : .
₺21,00
Tükendi
Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri :
Sayfa Sayısı : 437
En / Boy : 13,5 / 21,5
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : .2005
₺64,68
Tükendi
Okurları, Yatakta İyi’nin akıllı, sivri dilli ve kocaman yürekli kahramanı Cannie Shapiro’yu çok sevdiler. Annesi lezbiyen olduğunu açıklayıp, babası hayatından çıktıktan, eski erkek arkadaşı da yerel bir derginin sayfalarında ikisinin anılarını dizi halinde yayınlamaya başladıktan sonra, o da mutlu sona ulaştı. İşte, Cannie yeniden aramızda. Yaşamının kurgulanmış ve büyük ölçüde cinsellikle dolu uyarlaması olan ilk romanı bir anda çok satanlar arasına girdikten sonra, takma adla bilimkurgu romanları yazmaya başladı. Kızı Joy’un yetişkinliğe kabul töreninin hazırlıkları başladığında, Cannie’nin hayatında her şey yolunda gidiyordu. Ama Joy, annesinin yıllar önce yazdığı romanı keşfedip de bir anda kendini, dünyaya gelmesiyle ilgili gerçek hikayeyle karşı karşıya bulunca her şey değişecekti. Weiner’ın parlak zekasını yansıtan diyalogları, modern hayata dair keskin gözlemleri ve hem komik hem de insanı rahatlatan duyarlılığıyla, Karmaşık İlişkiler aşk, kayıplar ve güçlü aile bağları üzerine unutamayacağınız bir hikaye. "Weiner, sıcacık bir yüreğe ve toplumsal etkileşim konusunda hınzırca bir mizah anlayışına sahip. Evet, eğlendirmek için yazıyor ama empati kurmaktan da geri kalmıyor." -Baltimore Sun- Weiner, kadınların hayatına dair kuvvetli sezgileriyle sadakat, özsaygı ve kimlik gibi ciddi temaları bol kahkahalı mizahın içinde harmanlıyor." -The Philedelphia Inquirer-
Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 396
En / Boy : 13,5 / 21,5
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : .2009
₺5,44
Tükendi
Cannie Shapiro yirmi sekiz yıldır dertsiz bir hayat yaşıyordu. Evet, babası onları yıllar önce terk etmiş, annesi de gerçek cinsel kimliğini açıklamıştı, ama bunun için kıyametleri koparmaya da gerek yoktu doğrusu. Arkadaşlarına, köpeği Nifkin’e, Philadelphia Examiner’daki muhabirlik işine olan sevgisi ona yeterdi. Üstelik tombul vücuduyla bile barışıktı. Ama kadın dergilerinden birini açıp da eski erkek arkadaşının "Yatakta İyi" adlı köşe yazısındaki "İri Bir Kadını Sevmek" başlığını gördüğünde... İşte o anda perişan oldu Cannie... Ancak öylesine ilginç tesadüflerle de karşılaşıyordu ki, hayatının en şaşırtıcı yılını yaşıyordu sanki. Hollywood kapıları önünde ardına kadar açılmıştı ve Philadelphia’dan Hollywood’a oradan tekrar eve yaptığı eğlenceli yolculuklarında kaybettiklerinin yasını tutup geçmişiyle yüzleşirken kim olduğunu ve kim olabileceğini de görmeye başladı.
Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 400
En / Boy : 13,5 / 19,5
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : .
₺5,44
1
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı