İyi Hissetmek Zorunda Değilsin
İyi Hissetmek Zorunda Değilsin

İyi Hissetmek Zorunda Değilsin (9786057285768)

0,00


Megan Devine, bu kitapta hem yas deneyimine hem de bu acıyı çekenlere yardım etme biçimlerimize yönelik yeni ve derin bir yaklaşım sunuyor. Hem yas üzerine çalışmış bir terapist hem de çok sevdiği partnerinin boğulmasına tanıklık etmiş bir kadın olarak Megan; kaybın, acının, sevginin ve iyileşmenin daha önce anlatılmamış gerçeklerini derin bir içgörüyle ele alıyor. Kaybın ardından acının üstesinden gelip “mutlu” ve normal yaşama geri dönmemizi dayatan kültürümüzün aksine, bizi yasımızla birlikte yeni bir yaşam inşa etmeye davet ediyor.

 

Yası “çözülecek” bir sorun olarak gören bir kültürde, kayıp yaşayan pek çok insan kendini yargılanmış, küçümsenmiş ve yanlış anlaşılmış hisseder. Megan, “Nasıl ki sevginin bir çözüme ihtiyacı yoksa yasın da yoktur,” diyor. Ve bu kitaptaki hikâyeler, araştırmalar, yaşamın içinden verilmiş örnekler hepimizin yüzleşmek zorunda olduğu veya olacağı bu deneyim için benzersiz bir rehberlik sunuyor.

 

İyi Hissetmek Zorunda Değilsin, yalnızca yas tutanlar için yazılmış bir kitap değil. Bu kitap, birini sevme cesaretini gösteren herkes için. Yas, sevginin bir parçasıdır ve geriye sadece sevgi kalır. Bu yolculukta yalnız olmadığınızı unutmayın.


Basım Ayı/Yılı : 2023
Basım Yeri :
Baskı Sayısı : 1
Sayfa Sayısı : 256
Ağırlık : 256
En / Boy : 13,5 / 21
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Tipi : 2. Hamur
Cep Boy Durumu : 0

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı