İsveççe Öğren Konuşma Kılavuzu
İsveççe Öğren Konuşma Kılavuzu

İsveççe Öğren Konuşma Kılavuzu (9786057130891)

0,00
Fiyat : ₺220,00


İsveççe Öğren kitabımız, ilk kez İsveççe öğrenmek isteyenler için hazırlanmıştır. Herkes çok hızlı ve kolay bir şekilde dil öğrenmek ister. Kimi iş bulmak, kimi okumak, kimi sosyal iletişim için hızlıca öğrenme yollarını arar. Ancak belli kurallar ve disiplin ile dil öğrenilebilir. Bu kitap ile en temel İsveççeye giriş yapmış olacaksınız. Yani bir başlangıç yapmış olacaksınız. Alfabe, tanışma kelimeleri, Türkçe dil bilgisinin karşılığına gelen temel kuralları, çok ileriye ve derine gitmeden yalın bir şekilde göreceksiniz.

Ayrıca bu kitabı İsveç’te yanınızda taşırsanız, gittiğiniz yere göre size kılavuzluk yapacaktır. Mesela doktora gittiniz, “İçindekiler” sayfasından “Doktor Hasta Konuşmaları” başlığının hangi sayfada olduğuna bakarak ilgili sayfadaki konuşmalardan size uygun olanları diyaloglarınızda kullanabilirsiniz.

Yine alışverişte, kaybolduğunuzda ya da toplu taşımada, otelde, restaurantta, sokakta bu hazır cümle ve kelimeleri kullanabilirsiniz. Kitabımızda ayrıca kelimelerin okunuşları yazılı olup, konuların egzersizlerle pekiştirilmesi hedeflenmiştir.


Basım Ayı/Yılı : 2022
Basım Yeri :
Baskı Sayısı : 1
Sayfa Sayısı : 132
Ağırlık : 132
En / Boy : 16 / 23
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Tipi : 2. Hamur
Cep Boy Durumu : 0

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı