İste Olsun!
İste Olsun!

İste Olsun! (9786050978650)

0,00
Yayinevi : Doğan Novus

Dile Evren’den ne dilersen...

Bugüne dek pek çok şey istedin, yüzlerce dilek diledin. Bir kısmı gerçekleşti, bir kısmı içinde bir hayal olarak kaldı. Peki şu hayatta kimilerinin istekleri, dilekleri kolayca gerçekleşirken seninkiler neden olmadı? Cevabı duymak ister misin? Sana varoluşun en büyük sırrını vereceğim desem, ne dersin? İçinde yaşadığımız dünyanın temel yazılımının formülünü...

İşte cevap: Evren bütün isteklerine olumlu cevap verir. Evren’de sadece bir cevap vardır. Bu cevap: “Sen ne dersen o”dur. Bu nedenle ne istediğini bilmen ve ona göre dilemen gerekir. Bunu yaparken sadece sözcüklerle dilekte bulunmak da yetmez!  Dileklerinin gerçekleşmesinin yolu duyguların ve hislerinle istemektir. Hayal ederek istemek... Dileğin gerçekleştiğinde nasıl bir hayatın olacağını merak ederek istemek! İşte bütün hayatın en büyük sırrı! Dile Evren’den ne dilersen!

Vivet Pitelon Sparkes İste Olsun!’da yüzlerce kişisel gelişim metodunu deneyimlemiş bir “kendini anlama yolcusu” olarak dileklerine ulaşmanın en kestirme ve eğlenceli yöntemini anlatıyor. Yogadan mindfulness’a, Ho’oponopono’dan Sufi Nefesi’ne, Melek çalışmasından beden tarama meditasyonuna uzanan yolculuğunun sonunda ulaştığı, “Çekim Yasası”nı harekete geçirmenin en kolay formülünü bu kitapta paylaşıyor.


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 232
En / Boy : 13,6 / 21
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 10.2020

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı