İsmi Lazım Değil
İsmi Lazım Değil

İsmi Lazım Değil (9786057640390)

0,00

“ya o, bana benim ona baktığım gibi bakmazsa?” diye korktum hep, ama diğer taraftan “ya o da bana benim ona baktığım gibi bakarsa!” diye de korktum.. ikilemlerde kaldım, sonuçları benim için can acıtıcı olan.. duygularımın karşılığının olmasından korktum..”

Bir kadının en anlaşılmaz olduğu duygu hali hangisidir sence? Zamanında aşık olduğu adamdan artık karşılık bulamadığında yılmış ve mutsuz olduğu hali mi, yoksa bir genç adama karşı içinde yeşeren eski ve tanıdık duygularına karşılık bulamadığında ne yapacağını bilemeyen yeni yetme hali mi?

Yazar, bu ilk kitabında duyguları ile iki erkeğin arasına sıkışmış bir kadının çıkmazını, akıcı ve duygu yüklü bir dille kurguladığı aldatma hikâyesinde içimizden biri gibi aktarmaya çalışıyor. Kadın kahraman, bir tarafta eşine beslediği eski ve yıpranmış hislerle dolu bir evliliğin, diğer tarafta ise yeni tanıştığı genç bir adamla yaşadığı kaçamak bir gece ile başlayan bir girdabın ortasında, fırtınanın tam içinde kalmış bir halde.

Hemen hemen hepimizin hayatında yaşanmış olmasa da benzer hislerle karşılaşabileceğimiz bir durumu bir kez de ondan dinlemek istersen o, sana anlatmaya hazır…


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 198
En / Boy : 13 / 19,5
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 4.2019

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı