İpeğin Fısıltısı
İpeğin Fısıltısı

İpeğin Fısıltısı (9789944829083)

0,00

“Her şeye rağmen umudunu kaybetmeyecekti. Marcelline bir hayalperestti, entrikacıydı ve insan umut olmadan entrika çevirip hayal kuramazdı.”

Londra’nın yükselen yıldızı, zeki ve hırslı terzi Marcelline Noirot’nun aklında yeni bir müşteri vardı: Geleceğin Clevedon Düşesi olacak ve hak ettiği güzellikte elbiseler giymeyen Leydi Clara.

Clevedon Düşesi’nin kendi mağazalarından giyinmesi Marcelline’le ailesi için prestij ve refah anlamına gelecekti. Ancak Marcelline’in Leydi Clara’ya ulaşması için önce müstakbel eşi Clevedon Dükü’nün ilgisini çekmesi gerekiyordu. 

Marcelline’in bu seferki rakibi kolay lokma değildi. Standartları ne kadar yüksekse, ahlakı o kadar düşük olan Clevedon uslanmaz bir çapkındı ve Marcelline’in elbiseleri kadar karşı koyulamaz bir adamdı. 

Bu iki inatçı ve çekici insan arasında başlayan arzu kıvılcımı gittikçe büyüyecek, Londra’yı etkisine alacak ateşli bir skandala dönüşecekti.  

“En iyi aşk romanı yazarlarından.”

- Julia Quinn

“Loretta Chase çekici, ilginç ve yeni karakterler yaratmakta o kadar yetenekli ki, okuyucular onları asla unutamayacak.”  

- Susan Elizabeth Phillips


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 432
En / Boy : 13,5 / 21,5
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 9.2014

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı