İPA İstanbul Dergisi 2022 / 007
İPA İstanbul Dergisi 2022 / 007

İPA İstanbul Dergisi 2022 / 007 (4440000002949)

0,00
Marka : Kolektif


İPA İstanbul Dergisi’nin yedinci sayısı yayımlandı. Kentin farklı alanlarını ve meselelerini disiplinlerarası bir yaklaşımla ele alan dergi, yeni sayısının kapak konusunda Gezi’den Geleceğe: Yerel Demokrasi İnisiyatiflerinin Eşiği” başlığıyla Gezi’nin yereldeki demokrasi deneyimleriyle ilişkisine odaklanıyor. Kapak dosyasında Mücella Yapıcı, Tayfun Kahraman ve Can Atalay’ın yazılarının yanında Meriç Demir Kahraman ile Murat Sevinç’in yazıları ve Begüm Özden Fırat ile yapılan röportaj yer alıyor. 
Ayrıca, geçtiğimiz aylarda İPA Kampüs’te lansmanı yapılan İstanbul’un gelecek vizyonu yedinci sayı dosyasında inceleniyor. “İstanbul’un Geleceğe Attığı Bi̇r Adım: Vi̇zyon 2050 Strateji̇ Belgesi̇” başlıklı dosyada, metropolün geleceğini şekillendirecek ilkeler, iradeyi ortaya koyacak aktörler ve sıkça gündeme gelecek güncel konularla ilişkisi masaya yatırılıyor.
Bu sayıda ayrıca katılımcı kamusal uygulamalardan, gençlik işsizliği ve gençlerin farklı mecralarda katılımcılığını güçlendirecek işbirliklerine, kentlerde gıda krizinden sürdürülebilir hareketlilik planlarına ve İstanbul Boğazı’nı yunuslarla paylaşmaya İstanbul ve kent meseleleri konu edilmekte.


Basım Ayı/Yılı : 2022
Basım Yeri :
Baskı Sayısı : 1
Sayfa Sayısı : 1
Ağırlık : 100
En / Boy : 19 / 27
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Tipi : 1. Hamur
Cep Boy Durumu : 0

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı