İntikam Yazı
İntikam Yazı

İntikam Yazı (9786052995648)

0,00

Kuzular sessizce yok oluyordu fakat kurtlar yaptıklarının bedelini ödeyecekti. 

Viyana. Bazı varlıklı adamlar gizemli kazalara kurban giderek hayatlarını kaybederler. Genç ve başarılı Avukat Evelyn Meyers bu davaların peşini bırakmak istemez çünkü bu ölümlerin yalnızca kaza eseri olduğunu düşünmemektedir. Söz konusu davaların ortak bir özelliği vardır: Varlıklı adamlar tuhaf koşullarda öldürülmüştür. Bu cinayetleri kim, neden işliyordur? Olay yerinde görülen gizemli sarışın kız kim olabilir?

Leipzig. Bir psikiyatri kliniğinde göçmen olduğu tahmin edilen genç Natascha ölü bulunur. Bütün deliller intiharı işaret etmektedir fakat başka psikiyatri kliniğindeki gençlerin de benzer şekillerde hayatlarını kaybetmesi Başkomiser Walter Pulaski’nin içine kurt düşürür. 

Görünürde birbiriyle ilgisiz bu suçları araştıran Avukat Meyers ve Başkomiser Pulaski’nin paralel ilerleyen yolları tesadüfi bir şekilde kesişir ve ellerindeki ortak ipucu onları Kuzey Denizi’ne, korkunç bir sırrın saklı olduğu gemiye götürür. 

“Andreas Gruber’in kitaplarının atmosferi öyle hayranlık uyandırıcı ki farkına bile varmadan kendimi öykünün içinde sürüklenirken buluyorum.” 

- Sebastian Fitzek 

“Andreas Gruber’de en çok takdir ettiğim şey kendine özgü bir hikâye örgüsü kurması. Ayrıca yarattığı atmosfer o denli gerçek, o denli ürkütücü ki kendinizi olayların tam ortasına düşmüş gibi hissediyorsunuz.” 

- Andreas Eschbach 

“Uluslararası düzeyde bir gerilim yazarı.” 

- Kronen Zeitung 

Andreas Gruber, yeni walter pulaski serisiyle okurlarına gerilim mevsimleri yaşatmaya hazır. 

“Kanınızı donduracak bir gerilim romanı okumak istiyorsunuz ve Andreas Gruber’i tanımıyorsunuz… O zaman tanışmanızın çoktan zamanı geldi!” 

- Frankfurter Stadtkurier 

Her şey değişir, merhametsizlik kalır. Zulüm asla zaman aşımına uğramaz.

“İntikam Yazı kıskanılacak kadar iyi kurgulanmış bir gerilim romanı.”

- Fantasyguide

“Gerilim dolu ve akıcı bir roman. Gruber bu kitapla ne kadar iyi bir gerilim yazarı olduğunu kanıtlıyor.”

- SF-Radio


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 408
En / Boy : 13,5 / 21,5
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 11.2018

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı