İnteraktif Çince (8 Kitap - 8 CD)
İnteraktif Çince (8 Kitap - 8 CD)

İnteraktif Çince (8 Kitap - 8 CD) (8697441018408)

0,00
Marka : Kolektif

Neden Ve Nasıl Çince Öğrenmeli

İngilizce , yabancı dil olarak dünyadaki ihtiyacı önemli ölçüde karşılıyorsa da. İkinci bir dil öğrenme ihtiyacının gittikçe arttığı bilinmektedir. Çin'in hızlı gelişim süreci ve güç merkezleri içerisinde yükselen konumda oluşunun, Çinceye olan ilgiyi gün geçtikçe artırdığı da bir başka gerçektir.

20'den fazla deneyimli Çince öğretim uzmanı tarafından hazırlanan, 100'den fazla multimedya uzmanı ve program tasarımcısı tarafından geliştirilen İnteraktif Çince isimli bu program, 300 bin Çince karakteri ve Türkçe açıklamaları kapsamakta, 8 CD-ROM, 8 CD ve 8 KİTAP tan oluşmakta.

Çince'yi adım adım öğrenme metodu sunan bu program, Çince'nin fonetik alfabesi Pinyin'den başlayıp, Çince Yeterlilik Sınavı'na (HSK) katılabilecek düzeye ulaşmayı sağlıyor. Çince'nin fonetik alfabesiyle Çince konuşma kabiliyetine ulaşmayı sağlayan bu programda, her Çince karakterin karşılığında telaffuzunu ifade eden fonetik harfler ve Türkçe açıklamaları bulunuyor.

İnteraktif Çince Eğitim Seti' ni inceleyen uzmanlar ; bu program takip edildiğinde Çince'nin akıcı şekilde konuşulabileceğini, yazılabileceğini ve Çince Yeterlilik Sınavı'ndan (HSK) geçilecek düzeye ulaşılabileceğini , programın öğretim kurumlarında ve kurslarda kullanılabileceği gibi, başta işadamları olmak üzere , Çince' yi kendi kendine öğrenmek isteyen herkesin ihtiyacını da karşılayabileceğini belirtilmektedirler.

İnteraktif Çince Seti'Nin Sunduğu Avantajlar

Metin Alıştırmaları yaparak , güncel yaşamla ilgili çok sayıda okuma parçasını okuyarak ve özenle hazırlanmış testleri çözerek , okuma ve sınavlara hazırlanma yeteneğinizi kendi kendinize geliştirebilirsiniz.

İstediğiniz harf veya kelimeyi yazarak görüntüleyebilir ve orijinal yazıyla karşılaştırarak hatalı yazınızı düzeltebilirsiniz. İstediğiniz harf veya kelimeyi telaffuz ederek ses dalgasını görüntüleyebilir ve orijinal ses dalgasıyla karşılaştırarak hatalı telaffuzunuzu düzeltebilirsiniz.

Yeni kelimeleri ve Türkçe anlamlarını görüntüleyebilir ve öğrenebilirsiniz. Yeni kelimeleri ve Türkçe anlamlarını Bilgisayar seslendirmesiyle öğrenebilirsiniz dinleme yeteneğinizi kendi kendinize geliştirebilirsiniz. Fon Müziği eşliğinde , Metin seslendirme ve taklit suretiyle , dinleme ve konuşma yeteneğinizi kendi kendinize geliştirebilirsiniz.Metin seslendirme ve canlandırma suretiyle , karşınıza çıkacak kişiyle konuşarak , dinleme ve konuşma yeteneğinizi kendi kendinize geliştirebilirsiniz. Rol değiştirmek suretiyle , karşınıza çıkacak kişiyle konuşarak , dinleme ve konuşma yeteneğinizi kendi kendinize geliştirebilirsiniz.
Deneme testi sırasında ekranda sınavın süresinin geri sayımı , Testi tamamladığınızda, "yanıtları göster" tuşuna tıklayarak doğru yanıtları görebilirsiniz. Karaoke Efekti"ni seçtiğinizde, okunuşun ilerleyişine göre okunan cümle ve rolün yazı renklerini değiştirebilirsiniz. Yazım Alıştırmalarında Renk ve Kalınlıkları ayarlayabilirsiniz . Ekran rengini Kırmızı , Pembe , Lacivert , Yeşil veya Mavi olarak ayarlayabilirsiniz. Fon müziğini 10 değişik müzikten tercih ederek ayarlayabilir veya kapatabilirsiniz .


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 16
En / Boy : 16,5 / 23,5
Kağıt Cinsi : 1. Hamur
Basım Tarihi : .2008

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı