İnkar
İnkar

İnkar (9786053110859)

0,00
Marka : Eddi Anter

Her arayan bulmasa bile, bulanlar hep arayanlardır.

“Hayatın kitabı var mıdır baba?” diye sordu çocuk.
“Hayatın mı? Senin hayatının mı?” diye cevap geldi babasından.
“Benim hayatımın baba. Yol ayrımına geldiğimde hangi yöne gitmem gerektiğini gösterecek, iyiyle kötüyü, doğruyla yanlışı ayırt edebileceğim bir kitap mutlaka vardır, ancak O’na nasıl ulaşırım?”
“Arayacaksın...”

Asırlar boyunca milyarlarca insan aynı soruları sordu. Cevapların değiştiğini sandılar, halbuki gökler altında yeni bir şey yok.

Kendi varlıklarını sorgulamayan insanların soruları artıp cevapları azaldı. Halbuki O’na inananlar bulmuştu aradıklarını. Kabul etmesi zor olan, hayatın senli de sensiz de devam edecek olmasıdır.

Bu kitapta hayatın anlam ve amacını arayan kişiler bazı hakikatleri bulacaktır. Aklınızdan geçen soruların doğru cevapları sizde mevcuttur. Yapmanız gereken tek şey kendinizi arayıp bulmak ve tanımak...

Hayat bilgi toplamakla başlar, sonra maddi dünyadan manevi aleme geçerek devam eder. Zamanı gelince hayat sorgulanır ve ardından Aşk yolunda Hakikat’e ulaşılır.

“O’nu bir görsem inanacağım baba!” diye çocuk devam ettiğinde, “Zamanı gelince O kendisini sana gösterecektir. Ancak sen gördüklerine inanacaksan bil ki sadece inandığın kadarını göreceksin!” diye karşılık verdi babası.

Çocuk duraksayıp düşünceye daldı...

Okuduğunuz kitap insan olmanın ve insan olmayı hatırlamanın kısa bir durağıdır.

Yolculuğun adı insanlıktır.

Anlayanlar anlamayanlara günü gelince anlatır artık...


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 264
En / Boy : 13.5 / 21
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 5.2016

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı