Ille’deki Venüs
Ille’deki Venüs

Ille’deki Venüs (9786057398932)

0,00
Yayinevi : Laputa Kitap


"Ille’e doğru yola çıktığımızda saat sekize gelmek üzereydi. Ama hemen öncesinde dokunaklı bir sahne yaşandı. Matmazel de Puygarrig’e annelik etmiş, oldukça yaşlı ve mutaassıp teyzesi bizimle kasabaya gelemedi. Ayrılırken, sonucunda gözyaşı seline ve sonu gelmez bir utanç silsilesine yol açan, kadınlık görevleri hakkında yeğenine bir vaaz verdi. M. de Peyrehorade bu ayrılığı Sabinlerin kaçırılmasıyla karşılaştırdı. Böylece ayrıldık 33 ve yol sırasında, herkes gelini eğlendirip güldürmek için elinden geleni yaptı ama boşunaydı."
Ille’deki Venüs
"Anlatacağım olayın gerçekliğini güvenilir dört tanık tarafından imzalı, iyi durumdaki resmî bir rapor temin ediyor. Günümüze ulaşan olayların doğrular gibi görünmesinin çok öncesinde bu resmî raporun içerdiği öngörünün bilindiğini ve alıntılandığını eklemeliyim."
XI. Charles’ın Hayaleti
"Mérimée’nin bütün ustalığı kuşkuyu sürekli camlı tutmasınsadır. Dobra dobra (hatta zalim) bir nesnellik gizemi aydınlığa çıkarır. Bununla birlikte, bazı göstergeler birinin güveye kızgın olduğunu düşündürür. Bunlar incelenir, yeniden tartışma konusu edilir. "
Jean-Luc Steinmetz


Basım Ayı/Yılı : 2022
Basım Yeri :
Baskı Sayısı :
Sayfa Sayısı : 72
Ağırlık : 72
En / Boy : 13 / 19,5
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Tipi : 2. Hamur
Cep Boy Durumu : 0

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı