İkinci Şans Kafe
İkinci Şans Kafe

İkinci Şans Kafe (9786052998182)

0,00

En Beklenmedik Anlarda 
Küçük Sürprizler Kapında Belirebilir. 
Hayatı Yaşanır Kılan da İşte Bu Rastlantılardır. 

Küçükken ailesi tarafından terk edilen ve hayatı koruyucu ailelerin yanında geçen Kaylie, yıllar sonra geride bıraktığı kasabaya ve çocukluğunda kendini en huzurlu hissettiği eve döner. Kaylie’nin amacı, öz ailesine gerçekte ne olduğunu anlamak ve geçmişine dair en güzel anıları temsil eden bu evin ilk katında bir kafe açmaktır. Fakat evin, sandığından daha fazla tadilata ihtiyacı vardır ve Kaylie aldığı tavsiyeler üzerine bölgedeki en iyi müteahhitlerden biri olan Tennessee Keller’la anlaşır. Ten, yaşamının çoğunu suçluluk duygusuyla geçirmiş ve bunu telafi etmeye çalışan bir adamdır. Kaylie ve Ten geçmişe dair yaralarını birbirlerine açtıkça iş ilişkileri çok farklı bir yola sapar. İkisinin de sorunlarını geçmişte bırakıp birlikte yeni bir geleceğe adım atması o kadar da kolay olmayacaktır.

İkinci Şans Kafe, hayata sımsıkı sarılmanın önemini vurgulayan, sevgiye, tutkuya, pişmanlığa, ayrılığa ve özleme dair içinizi ısıtacak bir hikâye. 


“Kız kıza sohbetler, brownie tarifleri ve Magoo adındaki şapşal bir köpekten oluşan bu tatlı karışım umut ve anıların, gözyaşları ve tutkunun dengeli bir şekilde bir araya gelmiş hali.” 
Publishers Weekly

“Özellikle kadınlar için yazılmış, birbirine yabancı insanların bir aile gibi olduğu küçük topluluklarda geçen aşk romanlarına ilgi duyanlar bu kitaba bayılacaklar. Üretken yazar Kent, ilginç, pratik ve sıra dışı hünerlere sahip iyi kalpli karakterlerden oluşan harika bir hikâye yaratmış.” 
Booklist

“Kent, çok güzel çağdaş romanlar kaleme alıyor. İkinci Şans Kafe’deki anlatımı Nora Roberts’ın eserlerini akla getiriyor. Kaylie ile Ten arasındaki çekim daha ilk karşılaşmalarında belli oluyor fakat ilişkileri yavaş yavaş gelişiyor. Aralardaki brownie tariflerini de pek çok okurun zevkle deneyeceğini düşünüyorum.” 
RT Book Reviews

“Muhteşem anlatım, bu duygusal hikâyenin çarpıcı olmasını sağlıyor. Alison Kent çok başarılı bir iş ortaya koymuş.” 
Lori Wilde


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 328
En / Boy : 13,5 / 19,5
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 6.2020

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı