Hz. Muhammed (S.A.V) ile Salkım Söğüt Gölgesinde
Hz. Muhammed (S.A.V) ile Salkım Söğüt Gölgesinde

Hz. Muhammed (S.A.V) ile Salkım Söğüt Gölgesinde (9786051285993)

0,00

Çocukken yaşadığımız sitede bir söğüt ağacı vardı. Yazın bu ağacın gölgesinde oturmak bana çok keyif ve huzur verirdi. Aynı duyguları bu kitabı yazarken de hissettim.

Eskiden beri severim söğüt ağaçlarını. İlle de salkım söğüdü. Aşağıya doğru eğilmiş o dalları bana çok manidar gelir. Sanki “ben kimim ki başımı yukarı kaldırayım” der gibi. O narin, zarif yapısıyla tevazulu ve dik duruşu bana nedense Peygamber Efendi’mizi hatırlatır hep. Bence cennet, bir ikindi vakti söğüt ağacının gölgesinde Peygamberimiz ile oturup sohbet etmektir. Her mümin gibi ben de çok seviyorum Peygamberimiz Hz. Muhammed’i. Bu kitabın oluşum nedeni de zaten gönüllerin sultanını daha yakından tanıyıp O’nu örnek almak istememdir.Günümüzün en büyük sorunlarından biri belki de Peygamber Efendi’mizi ve hayatını tam anlamıyla algılayamıyor oluşumuz.

Burçak Yüce kaleme aldığı bu eserinde Peygamber Efendi’mizi 7’den 70’e hepimizin anlayacağı okunaklı, sade bir dil ile kişisel gelişim tadında bizlere sunmuş, okuması sizlere kalmış.


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 358
En / Boy : 13,5 / 19,5
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 10.2015

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı