Hz. Muhammed'in Uzay Yolculuğu
Hz. Muhammed'in Uzay Yolculuğu

Hz. Muhammed'in Uzay Yolculuğu (9786054399710)

0,00
Marka : Arif Tekin

Arif Tekin bu çalışmasında, uzayın keşfedilmeye çalışıldığı, kara deliklerin, süper novaların ve galaksilerin... kuantum fiziği ve sicim teorileriyle keşfedilmeye başladığı günümüzde, Hz. Muhammed’in doğa üstü yolculuklarının arkasında yatan gerçekleri incelemektedir. Yazar, Hz. Muhammed’in uzay yolculuğunu (İsra-Mirac’ı) anlatırken her zamanki gibi Kur’an Ayetleri, Buhari, Müslim ve İslami kesimce benimsenen kaynakları kanıt olarak okuyucuya sunmaktadır.

Bu sunumun ana başlıklarını, Kur’an’da İsra Mucizesi, Hz. Muhammed’in geçirdiği ameliyatlar, Hz. Muhammed’in Uzay Yolculuğu, Hz. Muhammed Allah’ı Görmüş müdür?, Fırat ile Nil Nehrinin Hikâyesi, Hz. Muhammed Neden Göklere Çıktığını İddia Ediyordu?, İsra ile Miraç’ın Tarihi ve Bunları Kutlamanın Dindeki yeri oluşturmaktadır.

Arif Tekin bu kitabını kutsal kitaplardaki inanılmaz şiddetle ilgili bir örneği Kur’an’dan vererek noktalamaktadır: “Allah ve Resulüne savaş açanların ve yeryüzünde bozgunculuk çıkarmaya çalışanların cezası; ancak öldürülmeleri, yahut çarmıha gerilmek suretiyle asılmaları veya ellerinin ve ayaklarının çaprazlama kesilmesi ya da o yerden sürülmeleridir. Bu cezalar onlar için dünyadaki rezilliklerdir. Ahirette ise onlara büyük bir ceza vardır.”

George Orwell’in dediği gibi: “Bir toplum gerçeklerden ne kadar uzaklaşırsa gerçeği söyleyenlerden o kadar nefret eder.” Kitabı okuduktan sonra kararı okuyucu verecek. Arif Tekin okuyucuya ışık tuttuysa, ne mutlu ona…


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 200
En / Boy : 13,5 / 21
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 11.2018

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı