HTML5  ve CSS3
HTML5  ve CSS3

HTML5 ve CSS3 (9786056604379)

0,00

HTML 5 ve CSS 3; web sayfası hazırlarken kullanılabilecek en yeni araçlar.

Fahrettin Erdinç, web tasarımına ve HTML’e yeni başlayanları hedef alarak yazdığı bu kitapta, fazla teoriye kaçmadan, konuya odaklanarak, kolay anlaşılacak örneklerle web tasarım mantığını anlatıyor, HTML 5 ve CSS 3’ün yeni olanaklarını örneklerle okura sunuyor.

Kitapta Web sayfalarının oluşturulması süreci anlatılırken, Steve Champeon’ın “Aşamalı Geliştirme” yaklaşımını kullanıldı. Bu yaklaşımda amaç, önce basit bir sayfa oluşturup zamanla eklemeler yaparak daha karmaşık sayfalar oluşturmaktır. Bu yöntemde, önce HTML kodları yazılıyor ve okurla birlikte doğru çalışıp çalışmadığı test ediliyor. Daha sonra CCS kodları eklenip sayfa daha görsel hale getiriliyor. Son olarak da Javascript ve ilgili kütüphaneleri kullanarak daha etkileşimli sayfalar oluşturuluyor.

Fahrettin Erdinç, web teknolojisinin en yeni araçlarını kullanarak, web sayfası tasarımının temel mantığını herkesin anlayabileceği bir şekilde adım adım anlatıyor. Bu da kitabı, hiç HTML ve CSS bilmeyip öğrenmek isteyen veya var olan HTML/CSS bilgisini geliştirmek isteyenler için ideal başvuru kaynağı haline getiriyor.


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 272
En / Boy : 16,5 / 24
Kağıt Cinsi : 1. Hamur
Basım Tarihi : 11.2018

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı