Hiram Abif
Hiram Abif

Hiram Abif (9786056871535)

0,00
Yayinevi : Helios Kitap

Hiram Abif Kimdir? Ne yapmıştır da Masonluk gibi yüzyıllardır dünyanın entelektüel gelişimini etkileyen bir örgütün Büyük Üstadı, Piri olma onurunu, payesini elde etmiştir? Hiram olmak ne demektir? Her Masonun, yeniden doğum ile Hiram Abif'in kimliğine yeniden doğması ne anlama gelmektedir?

İşte bu çalışmada, Hiram Abif'in kimliği tüm yönleriyle ele alınmakta, ona atfedilen Kamil İnsan olma özellikleri her yönüyle irdelenmektedir. Tanrı-Evren-İnsan özdeşleşmesinin bir sembolü haline gelmiş olan Hiram Abif'in kişiliğinde, kaybolan sırlara ışık tutulmakta, "Krali Sanat"in inceliklerine göz atmaktadır.

"Cihangir Gener kardeşimin Hiram Abif adlı eserinde, eğitim ve öğretimin temel öğesi Sembolizmanın en ince detaylarını okurken görüyor ve idrak ediyorsunuz. Ezoterizmin önemini ve ezoterik eğitimin faydalarını görüyor ve anlıyorsunuz. Eseriyle ezoterik eğitim ve öğretime birçok katkıları bulunan Cihangir Gener'in bu eserinin de Türk entelektüel hayatına ve Aydınlanmaya yardımcı olacağından eminim. "

- Büyük Üstat Demir Savaşçın


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri :
Sayfa Sayısı : 272
En / Boy : 13,5 / 21
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 9.2018

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı