Hipnotik Satış
Hipnotik Satış

Hipnotik Satış (9786052048443)

0,00

Elinizde tuttuğunuz, ciddi bir hipnoz ve hipnoterapi eğitimi almış bir satış eğitmeni tarafından yazılmış ilk Türkçe kitaptır. British Hypnosis Research and Training Institute'de bu eğitimi alan ve bunu satışa uyarlayan ilk Türk satış eğitmeni olduğumu onaylıyor. Yurtdışında yazılmış hipnotik satış konulu kitapların birçoğu NLP ve ikna temelli bilgileri içeriyordu. Tabi ki benim kitabımda da bunlar hayati bir yer tutuyor ama ben hipnoz ve trans fenomenini ve beynimizde o sırada neler olup bittiğini okuyuculara bilimsel bir perspektiften vermek istedim.

Hipnoz kesinlikle sihir veya büyücülük değildir. Hipnoz, beynin bir gerçekliğidir ve bu bilgiye hakim olmak bir satıcının hayatını değiştirebilir. Bence bugün için bir satıcının ulaşabileceği en ileri seviye hipnozu müşterileri üzerinde kullanmaktır. Umuyorum ki bu kitabı ciddiyetle okuyan ve uygulamaya çalışan kişiler için müşterileri ikna etmek ve onları istedikleri şekilde yönlendirmek çok daha kolay bir hal alacaktır.

Ben kendi adıma çıktığım kişisel gelişim yolculuğunda vardığım noktadan ve bu yolculuğun duraklarının birbirileriyle nasıl bir bağlantısı olduğunu en sonunda anlamış olmaktan dolayı çok mutluyum. Bundan sonraki amacım bu bilgiyi ve gelişim sürecinin keyfini okuyucularımla ve öğrencilerimle paylaşmak olacak.


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 400
En / Boy : 13,5 / 21
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 5.2018

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı