Hepimiz Tamamen Kendimizi Kaybettik
Hepimiz Tamamen Kendimizi Kaybettik

Hepimiz Tamamen Kendimizi Kaybettik (9786054972203)

0,00
Yayinevi : Aylak Kitap

Cook ailesiyle tanışın!

Birbirini çok seven ama kusurlu insanlardan oluşan bir aile… Anlatıcımız Rosemary Cook’un çocukken yaptığı en iyi şey konuşmakmış. O altı yaşındayken korkunç bir olay olmuş, o kadar korkunç ki, Rosemary’yi sessizleştirmiş ve ailesini mahvetmiş.

Şimdi, onun hayran olduğu ağabeyi bir terörist olarak FBI tarafından aranıyor. Hayat dolu bir kadın olan annesi artık bir hayalete dönüşmüş durumda; akıllı ve buyurgan babası ise kara kara düşünen, mesafeli bir adam.
Ya Rosemary’nin sevgili kız kardeşi, yaptığı her yaramazlıktaki suç ortağı Fern? Onun kaderiyse, ailesinin asla hayal edemeyeceği kadar korkunç!

“Bu unutulmaz roman sıradışı bir ailenin kalbine yapılan gizemli ve güzel bir yolculuk, ‘insan’ olmanın anlamı üzerine bir uyarı öyküsü. Sonunda, yalnızca yüreğinizi burkmakla kalmıyor; onu ele geçiriyor ve geri vermiyor.”

- Dan Chaon

“Bir kitap beni bu kadar duygulandırmayalı seneler oldu. Sabahın üçünde bitirdiğimde ağladım, sonra son bölümü bir kez daha okudum ve yine ağladım.”

- Ruth Ozeki

“İnsanlar bir şeyin mükemmel olduğunu anlatmaya çalışırken akıl almaz ve inanılmaz der ya? Karen Joy Fowler’ın yeni kitabı mükemmel: kesinlikle akıl almaz ve tamamen inanılmaz, komik, etkileyici, eğlenceli bir kitap, aynı zamanda bilim tarihindeki utanç verici bir dönemle dürüst bir yüzleşme.”

- Mary Doria Russell


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri :
Sayfa Sayısı : 320
En / Boy : 13,5 / 21
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 1.2015

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı