Hayatın Dipnotları

Hayatın Dipnotları (9786052191729)

0,00
Yayinevi : A7 Kitap

Okumakta olduğunuz kitap; değerlerin yozlaştığı, duyguların zaafa dönüştüğü, ilişkilerin anlamını yitirdiği, insanların birbirlerini ötekileştirdiği, yaşamın ise bir kaos haline geldiği bu tuhaf dünyada hayatı ve kendisini sorgulayanlar için yazılmış denemelerden oluşmuştur.

Anlara anlam katan ayrıntılar, okuyanlarda farkındalık yaratacak tespitler, anılarla bütünleşmiş duygular, kavramların arasına sıkışmış gerçeklikler kimi yerde geçmişe duyulan bir özlemle, kimi yerde akılcı bir yaklaşımla, kimi yerde ise şiirsel bir dille anlatılıyor.

* * *

Her bir yazın bir saatlik psikolojik terapiye bedel. Tek sakıncası, okurların bir süre sonra sana bağımlı hale gelebilirler.
–Engin Geçtan

Yazılarınızı tekrar tekrar okumak ve bu yazılardaki umudu içimde hissetmek çok güzel. Kelimelerin içine girdikçe, daha iyi anlamak, kavramak için bazen duruyor ve kendime sorular soruyorum. Bunu yaparken de kendimi inceliyorum. Bana kendimi sorgulama ve anlama fırsatı veriyorsunuz.
–Erbil Çokerer

İletişim salt yazmak, konuşmak değil doğaldır ki. Bunlarla birlikte, ama bunlardan ötede bir de “iletişimsiz iletişim” var ki özden öze akan, kaynaşan ve bizi yeniden yaratan da budur. İşte; senin yazıların bu tesiri yaratıyor insanın üzerinde.
–Mustafa Ulusoy

Kullanılan Reklam Mecraları :
Sosyal medya platformları (Facebook, Instagram, Twitter) Yazılı medya (dergi ve gazeteler) görsel medya (dış mekan reklamları ve televizyon)


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 200
En / Boy : 13,5 / 21
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 3.2019

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı