Hayatı Güzelleştiren Sözler
Hayatı Güzelleştiren Sözler

Hayatı Güzelleştiren Sözler (9786058004771)

0,00


Mesut Demir, 1978 yılında Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde dünyaya geldi. İki yaşındayken ailesi Antalya’ya taşındı ve Demir, orada büyüdü. Daha sonra tekrar memleketi Gaziantep’e döndü. On sekiz yıldır Gaziantep’te yaşamakta.
İlk, orta ve lise öğrenimini Antalya’da tamamladı. 1992 ve 1995 yılları arasında Antalya Endüstri Meslek Lisesi Bilgisayar Programcılığı bölümünü bitirip mezun oldu.
On beş yaşında ilk şarkı bestesini yaptı ve böylelikle bestekârlık hayatına başlamış oldu. Bugün elinde sayısı çok fazla olan besteler mevcuttur. Çok uğraşmasına rağmen parasızlık ve yakınlarından manevi destek alamayışından dolayı müzik alanında ilerleme sağlayamadı, hayali olan şarkıcılığa ne yazık ki kavuşamadı. Öyle olsa da hayali olan müzikten hiçbir zaman vazgeçmedi. Bestelerine devam etmekte. İnternet ortamında en çok izlenilen video paylaşım sitesinde elliye yakın “Mesut Demir..”ve “Amatör Ses Mesut Demir…” başlıklı şarkı video klipleri mevcuttur. Son on yıldır da otuz iki yaşından itibaren yazar olma yolunda yazarlığa adım atıp hikâye, şiir ve özdeyişler yazmaktadır. Şalvar ile Pantolon öykü kitabı ile birlikte çıkan “Hayatı Güzelleştiren Sözler” adlı kitabı yazarlık hayatının ilk eserleridir.
Hayatınıza renk katmak için “Hayatı Güzelleştiren Sözler” sizlere kılavuzluk edecek.


Basım Ayı/Yılı : 2020
Basım Yeri :
Baskı Sayısı : 1
Sayfa Sayısı : 96
Ağırlık : 96
En / Boy : 14 / 21
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Tipi : 2. Hamur
Cep Boy Durumu : 0

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı