Hatıralar (3 Kitap)

Hatıralar (3 Kitap) (6958888111615)

0,00

Yavuz Bülent Bâkiler'in üç önemli eserinin bir arada olduğu Hatıralar Işığında Cumhuriyet Tarihi Okumaları setinde "Unutamadıklarım", "Gönlümdekiler ve Ötekiler" ve "Kılıçlar ve Kalemler" isimli kitapları bulabilirsiniz.


 61 yıldır kalem tutan ve edebiyatımıza birbirinden kıymetli eserler kazandıran Yavuz Bülent Bâkiler, bu kitabında hatıralarını yazdı. 3 cilt halinde yayınladığı eserinde Bâkiler, Cumhuriyet tarihini de sorgulayan, yorumlayan portreler kaleme aldı. Atatürk'ten Kazım Karabekir'e, Fevzi Çakmak'tan Adnan Menderes'e, Osman Bölükbaşı'dan Samiha Ayverdi'ye, Rauf Denktaş'tan Muhsin Yazıcıoğlu'na... siyaset, kültür ve edebiyat dünyamızın en önemli isimlerine şâhitlik yaptı. Kimi yerde kızdı, kimi yerde hüzünlendi, kimi yerde ise yorumu okuruna bıraktı.


 "Şair Yavuz Bülent Bâkiler'in, artık çok ciddi bir rakibi var: Yazar Yavuz Bülent Bâkiler. Kalemini eliyle değil, gönlüyle kavramış bir yazar bu. Zevkle ve bir hamlede okunabilecek bir kitap."

 Ahmet Turan Alkan


 "Kitabı bir nefeste okudum. Bâkiler'in şâirane üslûbu, meğer nesrinde de aynı nefasetle devam edebiliyormuş. Bunu sevinerek ve takdir ederek gördüm."

 S. Ahmet Arvasî


Sayfa Sayısı : 760
Basım Tarihi : Aralık 2014
Kapak Türü : Karton Kapak
Kağıt Türü : 2. Hamur
Basım Yeri : İstanbul

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı