Hania 1 - Işık Şövalyesi
Hania 1 - Işık Şövalyesi

Hania 1 - Işık Şövalyesi (9789750842818)

0,00

İnsanlık Onuru Dünyayı Kurtaracak mı?

Yedi Tepe Krallığı’nın Prensesi Haxen, Karanlık Efendi’nin insanlığın sonunu getirecek bir çocuk yaratmak üzere seçtiği kişidir. Prensesin bu hamilelikten sonradan haberi olur. Haxen çocuğu öldürmek zorunda olmasına rağmen aslında bir kız olduğunu anlayınca öldürmek istemez. Prenses onu insanların intikam duygularından koruyacak ve uzaklara, çöle götürerek insanları da onun karanlık gücünden koruyacaktır. Daha Haxen’in karnındayken her şeyi bilmekte, görmektedir. Hania ismini vereceği çocuk son derece zeki, son derece kötü ve dilsizdir.

İki kaçağın yolculuğu her geçen gün daha zorlu olur ama annenin cesareti ve küçük kızın günbegün artan güçleri onlara bu zorluklarla başa çıkmada yardımcı olur. Karanlık Efendi sessizce tuzaklarını kurarken, anne kız yolculuk sırasında gizlice onları izlemekte olan bir savaşçıyla karşılaşır. Kimdir bu? Onlara yardım etmek isteyen biri mi yoksa karanlıkların temsilcisi mi?

Tadımlık

Hania uzun adımlarla ilerledi. Annesi ile Karanlık Efendi’nin arasına girdi.

İblis, “Kutsal Su çemberinden nasıl çıktın?” diye sordu.

Nasıl başarmıştı? Öfke? Haxen’in öldürülmesini istememe? Belki de aşağılama.

Gerçekte oradan çıkan kendisi değildi, çözülüp giden kafesti. Bunu anlamalı ve akıllı bir cevap, onu yıkacak bir şeyler bulmalıydı. Gerçek çıkageldi, artık düellosu başlayabilirdi. Hania kollarını uzattı. Çok normal bir şeyi kafasız birine açıklamaya çalışan çok sıkılmış ve sakin bir ses tonu vardı. Yavaş yavaş ve kelimeleri seçe seçe konuşmayı da unutmadı. Haxen’i işaret ederek, “Ben onun kızıyım” dedi. “İnsanlar seçebilir. Biz insanlar seçebiliriz. Yapmayı ya da yapmamayı seçebiliriz. Benim bir iblis olmakla, ki Kutsal Su beni engelliyor, olmamak arasında yapacağım bir seçim var. Eğer olmamayı seçersem özgürüm. Aptal olmayan herkes için bellidir bu.”


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri :
Sayfa Sayısı : 244
En / Boy : 13,5 / 19,5
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 7.2018

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı