Tükendi
Başlama - Aşamalar - Yönetme - Sonlandırma

Kitap, gördüğü yoğun ilgi sonucunda gözden geçirilmiş 3. baskısını yapmıştır.

İnşaat işinin en önemli bölümü olan "şantiye yönetimi" süreci farklı zamanlarda, farklı kişiler ve farklı uygulamalardan oluşan, iyi yönetilememesi durumunda ise çok zor telafi edilebilecek bir süreçten oluşur. Yaptığınız ya da yöneticisi olduğunuz inşaatın şantiyesini yönetmek, iyi bir bilgi sahibi ile birlikte tecrübe de isteyen önemli bir konudur.

Şimdiye kadar çok sayıda, irili ufaklı şantiyeyi bizzat yöneten ve kontrol eden İnşaat Mühendisi Hakan SÜMER tarafından kaleme alınan bu eser, yazarın bilgisinin yanı sıra bizzat şantiyelerde edindiği tecrübe ve karşılaştığı sorunların çözümlerinden oluşmaktadır.

Kitapta, şantiye yönetimi ve şantiyenin kurulması ile kapatılması arasında geçen süre içerisindeki bütün oluşumlara yer verilmiştir. Başarılı bir şantiye yönetmenin esasları, inşai işler uygulamaları, yer tespitleri, malzeme, işçi ve taşeron tedariği, ihale, sözleşme, metraj ve hakediş düzenleme esasları, inşaat boyunca ki insan ilişkileri, krizlerin yönetilmesi ve başarılı bir yönetici olmak için yapılması gerekenlere yer verilmiştir.

Kitap, şantiye yönetimi konusunda bilgi sahibi olmak isteyen, yönettiği şantiyede karşılaşabileceği sorunlara yanıt arayanlara olduğu kadar, bu konuda derli toplu bir kaynak arayanlara da hitap etmektedir.

Ayrıca, kitapta teknik bilgilerin yanı sıra, "daha iyi" bir yönetici olmak için "lider" ya da "yönetici" nasıl olunur değil, "lider yönetici" nasıl olunur konusu da ele alınmıştır.


Basım Ayı/Yılı : 2021
Basım Yeri :
Baskı Sayısı : 3
Sayfa Sayısı : 168
Ağırlık : 168
En / Boy : 16 / 24
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Tipi : 2. Hamur
Cep Boy Durumu : 0
₺94,00
1
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı