Gündelik Yaşamda ve Psikoterapide Kişilik Bozuklukları - Borderline, Narsisistik ve Şizoid Kişilik Yapılanmaları
Gündelik Yaşamda ve Psikoterapide Kişilik Bozuklukları - Borderline, Narsisistik ve Şizoid Kişilik Yapılanmaları

Gündelik Yaşamda ve Psikoterapide Kişilik Bozuklukları - Borderline, Narsisistik ve Şizoid Kişilik Yapılanmaları (9786057274502)

0,00
Yayinevi : Kanon Kitap


Psikoterapi sırasında karşılaşılan vakaların önemli bir bölümü, çeşitli kişilik bozukluklarından kaynaklanmaktadır. Bu göstergeleri doğru değerlendirmek, terapi sırasındaki hareketlerden, yanıtlardan, beden dilinden psikoterapistin payına düşeni almasını sağlamak, hem bu alanda bilgi sahibi olmayı, hem de farkındalık geliştirmeyi gerektirmektedir. Bu nedenle psikoterapistlere çok iş düşmektedir.
Psikoterapist Fatih Pulat, psikoterapi alanına hizmet veren önemli bir kaynak çalışması yaparak, bu eseri ile hem farkındalık yaratma çabasına destek olmakta hem de geniş bir literatür taramasından geçirdiği çok yönlü bilgilerle kişilik bozuklukları ile ilgili olarak temel bir yöntem kılavuzu gereksinimine yanıt vermektedir. Bu kılavuz, profesyonellerin işine yarayacağı kadar, bu bozukluklardan mustarip olanların, alana ilgi duyanların ve öğrencilerin de faydalanması için eşsizdir.
Narsisist, borderline ve şizoid yapılara odaklanan bu eserde, bir yandan bu kişilik bozukluklarının derinlemesine bir analizini bulacaksınız diğer yandan da bu bozuklukların hem birbirleriyle hem de başka sorunlarla karıştırılmasını önlemek için tavsiyeler okuyacaksınız.
Fatih Pulat, her çalışmasında psikolojinin başka bir alanına odaklanıyor ve bu alanı geniş bir açıdan tarayarak bir sentez elde ediyor. Kişilik bozuklukları ile ilgili olarak ortaya koyduğu bu çalışması da yine tam bir başucu kitabı olarak konuya ilgi duyan herkesin kitaplığında uzun yıllar yerini koruyacak…


Basım Ayı/Yılı : 2023
Basım Yeri :
Baskı Sayısı : 1
Sayfa Sayısı : 343
Ağırlık : 343
En / Boy : 13,5 / 21
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Tipi : 2. Hamur
Cep Boy Durumu : 0

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı