Gizemli Güç Hipnoz
Gizemli Güç Hipnoz

Gizemli Güç Hipnoz (9789756093641)

0,00
Marka : Vural Okur
Yayinevi : Elma Yayınevi

  Hipnoz, ne gizli ve bilinmeyen bir bilgelik, ne her derdin çaresi, ne de bazılarının sandığı gibi bir şov aracıdır. Hipnoz, insanın en darda kaldığı, en çaresiz olduğu bir zamanda ona
yardım elini uzatan bir gerçekliktir.

İnsanlık tarihi kadar eski olan hipnoz, tarihin her döneminde ilgi gördü. Hipnozu bu derece gündemde tutan, “Nasıl oluyor da oluyor?” sorusuna herkesin bir çırpıda anlayabileceği yanıtın verilememesinde. Bu da onu gizemli kılıyor.
Hipnoz altındaki kişi gerçekten hipnozu uygulayanın esiri mi oluyor? Hipnozla ilgili
duyduklarımız sadece abartıdan ve yanlış anlamalardan mı ibaret? Hipnoz gizli bir bilgelik mi yoksa bir şov aracı mı? Geçmişten bugüne hakkında sürekli bunlara benzer soruların ve söylentilerin dolaşması da hipnozun popülaritesini artırıyor.
Araştırmacı yazar, gazeteci ve eğitmen Vural Okur hipnozla ilgili 1960’lı yıllardan itibaren yaptığı araştırmaları ve sonuçlarını Gizemli Güç Hipnoz kitabında toplamıştı. Yenilenmiş üçüncü baskısıyla yeniden raflarda yerine alan bu çalışma, hipnozla ilgili akla gelebilecek tüm soruların yanıtlarını içeriyor.
Vural Okur, hipnoz hakkındaki önyargı ve korkuların yersiz olduğunu kanıtlıyor ve onun içimizdeki gücü keşfetmemizi sağlayan bir “gerçeklik” olduğunu ortaya koyuyor.


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri :
Sayfa Sayısı : 326
En / Boy : 13,5 / 21
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 5.2014

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı