Gitme Sana Aşık Oldum
Gitme Sana Aşık Oldum

Gitme Sana Aşık Oldum (9786053239000)

0,00

En büyük aşklar kavgalarla başlar, bazen de tuhaf iddialarla. Bengü Havva Keskin ilk romanı Gitme! Sana Aşık Oldum’da bir yandan genç bir çiftin sıradışı, eğlenceli ve sancılı tanışma öyküsünü anlatırken, diğer yandan “ilk izlenimler”in ne kadar aldatıcı olabileceğini hatırlatıyor bize.

Aşkın gözü kör olabilir ama bazen hemen yanıbaşımızda bile olsa, onu göremediğimiz de olur. Romantik komedi tadında bir aşk masalı olan Gitme! Sana Aşık Oldum, bir iddia uğruna gerçekleşen tanışmanın beklenmedik seyrini takip ediyor ve bir kez kaderimize yazılmışsa, gerçek aşktan kaçsak da kurtulamayacağımızı bize gösteriyor.

Bu eğlenceli kitap, genç bir yazar olan Bengü Havva Keskin’in ilk romanı. Belki de bu sebeple okuması bu kadar keyifli bir roman. Çünkü tutkular kadar önyargılarla dolu, kurnazlıklarla örülü, ama bir o kadar da saf bir aşk masalı bu. Gitme! Sana Aşık Oldum, sözcüğün tam anlamıyla, yeni nesil bir romantik komedi. Kitap büyük olabilir ama okumaya başladıktan sonra ne kadar çabuk bittiğine siz bile şaşıracaksınız!


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 650
En / Boy : 13 / 19,5
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 1.2017

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı