Girişim Savaşçılığı Perspektifi
Girişim Savaşçılığı Perspektifi

Girişim Savaşçılığı Perspektifi (9786254495885)

0,00

BU KİTAPTA NELER BULACAKSINIZ?
• Büyük çaplı ve ses getiren girişimcilik projeleri uluslararası toplumun desteğiyle nasıl inşa edilir?
• Bir şirket sosyal sorunlarla mücadeleyi kar etmekle nasıl harmanlayabilir?
• Pozitif bilimlerden siyasete farklı disiplinlerin sağlayacağı çıkarımlarla çağa nasıl adapte olabiliriz?
Sorunlarımız nüfusumuzla birlikte katlanarak artıyor. Yerel politikacıların lokal çözümleri, bürokrasi kurbanı BM, ekonomik gerçeklerle örtüşmeyen gönüllü çalışmalar ve reklam peşindeki şirketlerin sosyal faydayı malzeme edinen yaklaşımları küresel meselelerin çözümüne yetişemiyor. Egemenleşen kapitalizmin görünmeyen eli, pazarı regüle etmekte başarılı oldu ancak aynı el iklim krizi, çevre kirliliği, servet dağılımındaki eşitsizlik ve küresel göç gibi devasa sorunlardan da sorumlu.
Kurtarıcı beklemeye tahammülümüz kalmadı. Yaşatma odaklı, kârı amaçla birleştiren, insanlık için risk alabilecek kahramansı girişimcilerin zamanı geldi. Artık iş kuran herkesten küresel sorunlarla samimiyetle mücadele etmesi ve talebe değil gerçek ihtiyaçlara odaklanması bekleniyor.
Bu kitap, yeni dünya düzeninde küresel destek görecek bir girişimciye dönüşebilmek adına yapılabilecekler konusunda bir rehber niteliğinde. Fark yaratacaklara entelektüel birikim katarak yaşam tatminiyle insanlığın çıkarları arasında bir denklem kurmayı amaçlıyor.
Kitap girişimciliği yeniden tanımlayarak post-kapitalist dünya için yeni ve problem çözücü bir sosyo-ekonomik model öneriyor.

Berke, deneyimi gelecekle harmanlayan özgün yaklaşımıyla zor bir süreç olan girişimciliği oyunlaştırıyor. Bir komutan gibi yetiştirdiği girişimcilerin sosyal fayda odaklı iş modellerinin başarısı, Berke’nin başarısının kanıtı.
– FARUK ECZACIBAŞI

Eşsiz bir eser yarattı Berke. “Girişim Savaşçısı” modeliyle yaşamları olumlu yönde değiştirdi. Kurduğu sistem global ölçekte yayılmalı. Bu kitap herkesçe okunmalı, hatta ders kitabı olmalı.
UFUK TARHAN


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri :
Sayfa Sayısı : 432
En / Boy : 13 / 21
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 5.2022

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı