Gerilim Roman Seti (4 Kitap Takım)
Gerilim Roman Seti (4 Kitap Takım)

Gerilim Roman Seti (4 Kitap Takım) (9789992265710)

0,00

Kayıp

Jayne Ann Krentz, ardımızda sakladığımız aldatmacaların, teslim olduğumuz tutkuların ve hakikate ulaşmanın ne kadar uzun süreceğinin heyecan verici bir anlatısını sunuyor.

Charlotte Sawyer, en yakın arkadaşlarından birinin öldüğünü söylemek için üvey kız kardeşine ulaşamayınca onun kaybolduğunu keşfeder. Güzel, zeki ve korkusuz kız kardeşi izini kaybettirmiştir. Charlotte onu umutsuzca bulmaya çalışırken kariyerini yitirmiş, boşanmış ve işe ihtiyacı olan eski bir suç uzmanı olan özel dedektif Max’le gücünü birleştirir.

Max’la gerilimli işbirliği bir aşka dönüşen Charlotte’un ona yaşamı boyunca güvenmek dışında seçeneği kalmaz. Çünkü kız kardeşinin geçmişinin gölgesi, onu ve onunla aynı yola giren herkesi yok etmekle tehdit etmektedir…

Nefes Al

Yol’un yazarından yeni bir romantik gerilim başyapıtı…

Her yeni gün geleceği değiştirmek için yeni bir fırsattır.

Tebrikler, geleceğinin değişmesi yakındır!

Hayatı bir kez daha parçalara ayrıldığında Grace, her şeyin tesadüf olmasını umar ancak ne cinayetler ne de ölü patronundan gelen ürkütücü mailler peşini bırakacaktır.

Artık Grace, kimseye güvenmemek zorundadır.

Kilit vurduğu kapılar sadece evinin dört bir yanında değil, kalbindedir de.

Ta ki gizemli ve etkileyici bir eski deniz piyadesiyle olan tuhaf karşılaşmasına dek…

Ve bu çözülmesi zor adam, Grace’in elinden tutup onu bilinmeyenlerin içinden aydınlığa çekebilecek, etraflarını saran kaosu kontrol edebilecek güce sahip tek kişidir.

Çünkü aşk, her şeyi değiştirir. Kanlı sonlanacak bir geleceği bile…

Sır

Sır:

“Hepsi benim yüzümden oldu diye geçirdi aklından. Geçmiş onun yüzünden düşmüştü peşlerine.”

50’nin üzerinde New York Times’ın çok satan romanın yazarı, Yol ve Nefes Al romanlarını yayınladığımız Jayne Ann Krentz yine nefesinizi kesecek bir romana imza atıyor.

Madeline’in çocukluğu ve Daphne ile arkadaşlığı, derinden sarsıcı bir gecede mahvolmuştur. Neredeyse yirmi yıl sonra ölmek üzere olan bir adamın son sözleri Madeline için önemli bir uyarı olur. Sonsuzluğa gömüldüğüne inandığı sırlar keşfedilmiştir.

Madeline Daphne’ye ve sonuna kadar yardım edeceğine güvendiği tek adama ulaşır: sapkın ve tehlikeli zihinleri iyi deşifre eden güvenlik uzmanı Jack Rayner. İleri teknoloji uzmanı kardeşi de aralarına katılınca dörtlü, gerçeği saklamak için her şeyi göze alan bir katile karşı ittifak kurarlar...

Yol

Olağanüstü çekici kahramanlar, zekice ve ustalıkla planlanmış olay örgüsü, coşkulu duygusallık ve nefis mizah.

Herkes onu elinden tutup yükseklere çıkaracak, her türlü tehlikeden koruyacak, gözetecek bir koruyucu meleğe ihtiyaç duyar. Bunu kimseye itiraf edemez, kendine bile. Ama o koruyucu melek onu bulduğunda da ona arkasını dönemez...

Mason, yıllar önce Lucy’nin elini tutmuş ve onu, aklına bile gelemeyecek kadar korkunç bir planın içinden çıkarmıştı. Aradan geçen on üç yılın ardından Lucy’nin yine Mason’ın yardımına ihtiyacı vardı. Halası, arkasında bir sır perdesi bırakarak ölmüş, Lucy’yi geçmişle geleceğinin iç içe olduğu bir oyunun içinde bırakmıştı.

Lucy’nin tanıdığı her yüzün ardında bir yabancı, kendisi ve geçmişiyle ilgili bildiği her gerçeğin ardında bir yalan vardı. Güvenebileceği tek kişi ise tutkuyla bağlandığı Mason’dı...


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri :
Sayfa Sayısı : 1528
En / Boy : 13.5 / 21
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 4.2020

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı