Futbolda Neden Yokuz?
Futbolda Neden Yokuz?

Futbolda Neden Yokuz? (9786052191668)

0,00
Yayinevi : A7 Kitap

-Türkiye’nin nüfusu 81 milyon
-“Avrupa’nın en genç nüfusu bizde” diye her fırsatta övünüyoruz.
-Yeni yapılan stadyumların ihtişamı dillerde; altyapı tesislerimiz harika!
-Televizyon yayın hakları, sponsorluk geliri, seyirci hasılatı, ürün satışı dudak uçuklatıyor.
-Tüm bu olumlu gelişmelere rağmen, futbol kulüpleri neden borç batağında?
-Peki neden kulüplerimiz 11 Türk futbolcusu bulamıyor? Ve neden maçlara çıkan kadrıoların çoğunluğu yaşı geçmiş yabancı futbolculardan oluşuyor? Allah’tan Avrupa’da yetişen Türk çocuklar var; hem kulüp takımlarını hem de milli takımımızı kurtarıyor onlar.
-Eksik olan nedir? Niçin diğer Avrupa ülkeleri gibi kalıcı başarılar elde edemiyoruz?

Bu temel yaşamsal soruları alanın uzmanlarına sordum. Abdullah Avcı, Ali Gültekin, Cüneyt Tanman, Metin Tekin, Mustafa Denizli, Oğuz Çetin, Rıdvan Dilmen, Yılmaz Vural, Erman Toroğlu, Atilla Gökçe, Güntekin Onay, Mehmet Demirkol, Melih Gümüşbıçak, Oğuz Tongsir, Şansal Büyüka, Acar Baltaş (Prof. Dr. Psikolog), Alpay Köse (Spor Hukukçusu, Erdal Keleş (BJK Tribün Lideri), Sebahattin Şirin (GS Tribün Lideri), Yücel Aslan (FB Tribün Lideri) yanıtladı.

Yazar Hakkında:43 yıldır medyada; Muhabir, Yönetici, Yazar, TV Yönetici ve Programcısı olarak çalışan Çelik, halen medyadaki görevini aktif olarak sürdürmektedir.
Ayrıca; ELA (Etik Liderlik Akademisi) bünyesinde, çeşitli üniversitelerde söyleşiler yapmaktadır. Medya hayatının 15 yılını da (1979-1994) ABD’de; Hürriyet (5 yıl) ve Milliyet (10 yıl) temsilcisi olarak geçirmiştir. 
Türkiye’de Marmara İletişim Fakültesi Mezunu olan Kubilay Çelik; Yüksek Lisans’ını da ABD’deki University of Illinois de tamamlamıştır. Çelik ayrıca; ABD; CBS ve Cable Access TV’de kurslara katılmıştır.
Diplomalı Futbol Antrenörü olan Çelik; 5 yıl ABD’nin Chicago kentindeki liglerde oynayan Türk Futbol Takımı’nın çalıştırıcılığını, daha sonra da başkanlığını yapmıştır. ABD’de 1942 yılından beri var olan, ancak günümüzde ‘Yabancı Gazeteciler’in çalışmasını kısıtlayan Basın Kanunu’nun 1989 yılında değiştirilmesine öncülük ederek, kayıtlara geçmiştir.

Şimdiye dek yayınlanmış 4 kitabı bulunan Çelik’in; geçtiğimiz yıl yayınlanan Amerika Başkanlık Sistemi, adı son kitabı bir hayli ilgi görmüştür. Türkiye’nin birçok yerindeki kitap fuarları, üniversiteler, belediyeler ve STÖ’lerde konferanslara ve imza günlerine katıldı, katılmaya da devam etmektedir.

TRT Belgesel Kanalı’na; 2013 yılında Tarihin Emanetleri; Karslı Almanlar ve Tarihin Emanetleri; Malakanlar adlı belgeselleri yapmıştır. Hollywood için; Ağrı Dağı’nın zirvesinde 1977 yılında  çekilen (SEARCH OF NOAH’S ARK - Nuh’un Gemisi) adlı filminin hem teknik, hem de oyuncu kadrosunda yer almıştır.
Çelik; Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) ve Ekonomi Gazetecileri Derneği’nin (EGD) üyesidir.
Şu sıralarda İstanbul Maltepe Üniversitesi’nde doktorasını tamamlamaya çalışan Kubilay Çelik, aynı üniversitede de ders vermektedir.

Kubilay Çelik, okul öncesinden başlayarak tüm öğrencilerimizin gelecekleri için sağlam bir temel oluşturmayı amaçlamaktadır. Bilgi Koleji'nde yenilikçi, sürekli gelişen, özgüven sahibi, akademik yönden donanımlı bireyleri hayata hazırlayacak bir takımın üyesi olacağı ve yeni fikirler ile geleceğe yolculuk edeceği için heyecan duymaktadır.


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 278
En / Boy : 13,5 / 21
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 3.2019

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı