Tükendi

 






Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri :
Sayfa Sayısı : 425
En / Boy : 13,5 / 21
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : .2014
₺120,00
Tükendi

Paralel Evrenler (Parallel Universes) kitabının yazarı “Bilinç ve Bilinçaltının, Fizik ve Psikolojinin Birleştiği Yolculuk”

Rüya görmek nedir? Neden rüya görürüz? Rüyalarımızla diğerlerinin rüyaları arasındaki bağlantı nedir?

“Bilince gerçek anlamda öncülük ederek yeni bir anlayış oluşturan çalışma. Mitoloji, antropoloji, rüya ve bilinç araştırmaları ile modern fiziğin büyüleyici sentezi.”

-Christina Grof. M. D. -Stanislav Grof. M. D.

Yazar “Fred Alan Wolf”, Rüya Gören Evren’de bilincin en kişisel, ancak en anlaşılmaz süreçlerinin psikolojik ve bilimsel karşılıklarını inceledi. Telepati, REM ve lüsid rüya görmenin insan bilinci için temel olduğunu ve kişinin algısının rüyalar yoluyla tezahür edebildiğini gösterdi.

“Rüyalar hakkında yazılabilecek her şeyin yayınlandığı düşünülen bir zamanda Fred Alan Wolf “Rüya Gören Evren” ile farklı bir bakış açısı ortaya koydu. Wolf’un önerilerini okurken bazıları öfkelenecek, bazıları coşacak ama hiç kimse sıkılmayacak.”

-Stanley Krippner,

“Fred Alan Wolf, bilinç ve gerçeklik arasındaki gizemli bağlantıyı araştırırken, şimdiye kadarki en cesur paylaşımlarda. Rüya Gören Evren, Wolf’un okuyucularının yıllar boyunca beklediği her şeyi kapsıyor. Eğer daha önce hiçbir kitabını okumadıysanız, başlamak için bu kitap çok uygun.”

-Wim Coleman Ve Pat Perrin

“Freud’un Rüyaların Yorumları (The Interpretation of Dreams) kitabından beri, rüyaların doğası ve önemi üzerine yazılmış en önemli kitap. Sonuç, çağdaş insan psişesine çığır açan, aklı zorlayan o kadar aydınlatıcı şekillerde bir yolculuk ki, evrenin kendisinin bile gözünün kamaşması muhtemel.”

-Kenneth Ring, Ph.D.,


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri :
Sayfa Sayısı : 528
En / Boy : 14 / 21
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 3.2018
₺200,00
Tükendi

Fred Alan Wolf'a Evrensel Övgüler

"Fred Alan Wolf, bu kitapta bilimsel zekâyla yaratıcı hayal gücü arasında dikkat çekici bir köprü kuruyor."

Norman Cousins,

Hasta Gözüyle Hastalık ve The healing Heart kitaplarının yazarı 

"O, en karmaşık konuları bile basit modeller ve harika örnekler kullanarak anlaşılabilir kılma konusunda olağan üstü bir yeteneğe sahip."

Willis Harman,

Zihinsel Bilimler Enstitüsü Başkanı

"Fred Alan Wolf bunu yine yaptı. Bize dünyanın göründüğü gibi olmadığını harika bir kitapla ve onun içe işleyen eşsiz üslubuyla göstermeyi yine başardı."

Larry Dossey,

Uzam, Zaman ve Tıp'ın yazarı

"Paralel evrenler gerçekten varsa, o zaman onlardan birinde yaşadığımıza şükretmeliyiz. Bize ötekileri anlatma yeteneğine sahip olan Fred Alan Wolf'u ancak o zaman deneyimleyebiliriz. Paralel Evrenler'de, Wolf bilgi veriyor, meydan okuyor, şaşırtıyor, kafa karıştırıyor ve güçlü bir şekilde “Bu da nedir?” duygusu uyandırıyor."

-Richard M. Restak, M.D., Akıl'ın yazarı


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 344
En / Boy : 13,5 / 21
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 10.2017
₺152,00
1
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı