Flora Ulysses'in Resimli Maceraları
Flora Ulysses'in Resimli Maceraları

Flora Ulysses'in Resimli Maceraları (9786053437116)

0,00

Hayretlik olaylar! Usta öykücü Kate DiCamillo’nun 2014 Newbery Ödüllü romanı, her süper kahraman hikâyesi gibi, beklenmedik sonuçlar doğuran, trajik bir kazayla başlıyor…
 
Sincap, elektrikli süpürgenin üzerine doğru geldiğini görmemiştir ancak Başınıza Kötü Şeyler Gelebilir! çizgi romanının her sayısını okumuş ve kendini karamsar ilan etmiş olan Flora Belle Buckman, tam da günü ve sincabı kurtarabilecek kahramandır. Flora’nın ve Ulysses adını verdiği sincabın öngöremediği ise, Ulysses’in güç, uçuş ve imlası bozuk bir şiir yeteneğiyle yeniden doğduğu; Flora’nın da, umut olasılığı ve kocaman bir yürek karşısında değişeceğidir.

New York Times çoksatan yazarı Kate DiCamillo’nun kaleme aldığı ve K.G. Campbell’ın, tam sayfa, siyah-beyaz illüstrasyonları ile çizgi roman sayfalarıyla bezeli Flora ve Ulysses’in Resimli Maceraları tuhaf, sevimli karakterlerle dolu, okurken kahkahalarınızı tutamayacağınız bir hikaye.
  
“Muhteşem bir hikâye ve görsel bir şölen. Macera, şiir ve şefkatle dolu. Hem çocukların hem de yetişkinlerin okuması gereken bir roman.”

- The Boston Globe
 
“Newbery Ödüllü DiCamillo’nun en büyük yeteneği, insanın gözünü açan ve yüreğini iyileştiren gerçekleri ortaya çıkarmasında yatıyor. Olasılıklara, affetmeye inanıyor ve okurlara hayatın acısının, doğru miktarda sevgiyle dengelenebileceğini öğretiyor.”

- Booklist
 
“Sevimli, inanılmaz bir süper kahraman ve aslında pek de karamsar olmayan bir kız hakkında özgün, dokunaklı ve çok eğlenceli bir masal.”

- Kirkus Reviews
 
“Tuhaf karakterler ve zekice diyaloglarla bezeli, kalbinde gerçek duygular yatan bu roman, hayatlarındaki en önemli insanlar olan aileleri tarafından yarı yolda bırakılmış iki çocuğun hikâyesini anlatıyor.”

- Publishers Weekly


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 240
En / Boy : 13,5 / 21
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 10.2015

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı