Fanatik Müşteri Yaratmanın Yolları
Fanatik Müşteri Yaratmanın Yolları

Fanatik Müşteri Yaratmanın Yolları (9786052048672)

0,00

Tolga Sasık’ın yeni kitabı “Fanatik Müşteri Yaratmanın Yolları”nı okurken "aynısını düşünmüştüm" ya da "aklıma gelmişti" demediğim konu başlığı olmadı. Hepimizin bildiğini sandığı şeyleri belge ve örneklemeyle güncellemiş. Yaşanmışlıkları, tecrübelerini paylaşırken çok berrak olduğunu bildiğim hafıza ve muhakeme gücünü konuşturmuş. Okurken satırların altını çizdiğim sayılı kitaplardan biri...

-Okay Karacan - Spiker / Spor Yorumcusu

Daha önce birçok kez farklı ortamlarda, farklı kişilerden duymuş olduğunuz "müşteri sadakati", "sadık müşteri yaratma", "müşteri memnuniyeti" gibi günümüzün çok önemli konularını, interaktif olarak, sanki sınıftaymış gibi eğlenceli bir şekilde anlatan, bunu yaparken de aslında önemli olanın "müşteriye değer yaratmak" olduğunu bize öğreten bir yol haritası, bir başucu kitabı olmuş.

-Arif Ercan Dursun - Daikin Bireysel Soğutma Sistemleri Satış Müdürü

Hem kitap olarak alınıp keyifle okunacak bir eser, hem de eğitim kılavuzu/ rehberi olarak kullanılabilecek bir araç. Genel olarak çok akıcı herkesin anlayacağı basitlikte yazılmış. Çok önemli konu başlıklarına değinerek açıklanmış. Özellikle bölüm sonlarında birkaç cümle ile sonucu yazıp kısa bir destekleyici açıklama ile bitirilmiş olması da bence çok hoş. Tüm başlıklarda hem fikirim.

-Altan Sekmen - G2m Genel Müdürü

Sadakat yaratmanın yollarından biri de, kendi markanızın mutlu bir müşterisi olma deneyimini yaşamaktır. Müşteriniz ile kurduğunuz empati, sürdürülebilir bir müşteri ilişkisi ve tabi ki sadakat ile doğru orantılıdır. Mutlu müşteri fanatik müşteridir. Her sektörden profesyonele bir kılavuz niteliğindeki bu kitabı bir solukta, hoş bir sohbet havasında, keyifle okudum ve defalarca okuyacağım.

-Onur Renkligümüş - Century 21 Türkiye Direktörü

Sevgili Tolga Sasık, değerli bilgi birikimi ve araştırmacı tarafıyla yazdığı “Fanatik Müşteri Yaratmanın Yolları” kitabıyla Müşteri Sadakati konusuna yeni bir bakış açısı getirmiş. Kendisini gönülden tebrik ediyor ve bu çalışmasının satış mesleğine gönül verenlerle buluşmasını diliyorum.

-Mehmet Safaltın - Schaeffler Türkiye Genel Müdürü


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 168
En / Boy : 15 / 21
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 12.2018

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı