Eva'nın Çığlığı
Eva'nın Çığlığı

Eva'nın Çığlığı (9786052064764)

0,00

“McMahon Eva’nın Çığlığı’nda korku-gerilim türünde ne kadar başarılı olduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor. Kesinlikle okumalısınız!”

- The New York Times

"McMahon'ın son kitabında gizem ve hayal gücü yine akıl almaz bir uyum içinde. Sizi uykusuz geceler bekliyor.”

- Booklist

“Eva’nın Çığlığı, McMahon’ın yarattığı muhteşem atmosferi ve merak uyandıran anlatımıyla kesinlikle yılın en iyi gerilim romanlarından biri.”

- Kirkus Review

Eva babasının şaşırtıcı şeyler icat etmesine tanık olarak büyümektedir. Bu icatların en ilginci ise insanları ölülerle konuşturduğu iddia edilen, Edison’un mirası da sayılabilecek bir makinedir.

Ama bir gece kasabada çıkan fırtına Evaların nehir kenarındaki evlerini vurur ve aile bu felaketle paramparça olur. Eva’nın o geceden hatırladığı tek şeyse, Edison’a ait makineden gelen bir sesin, “Tehlikedesiniz!” diye bağırmasıdır. Üstelik çok geçmeden Eva tehlikenin kendisine düşündüğünden de yakın olduğunu anlayacaktır.

Korku-gerilim türünde yazdığı pek çok kitapla hem okurlar hem de eleştirmenler tarafından ilgiyle takip edilen Jennifer McMahon son kitabı Eva’nın Çığlığı’nda da kan donduran, sürprizlerle örülü, karanlık bir hikâyenin peşine düşüyor.


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 400
En / Boy : 135 / 210
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 10.2018

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı