Es Semi - Susma Konuş O Seni Duyar
Es Semi - Susma Konuş O Seni Duyar

Es Semi - Susma Konuş O Seni Duyar (9786050977691)

0,00
Yayinevi : Doğan Novus

“Ben gizli bir hazine idim. Bilinmek istedim.”

Hep susturulduk. Sevdiğimizi söyleyemedik, rahatsızlığımızı anlatamadık, bunu istiyorum diyemedik. İfade edemedik. Oysa ifade hayatın kilidini çözer. Çünkü biz Allah’ın ifadesiyiz. Ve bu dünyaya kendimizi ifade ederek aslında O’nu ifade etmek için geldik. İfade yaratılışın özüdür. İfade edememek, susmak, varlığını inkâr etmek, Allah’ı reddetmektir.

Sülaleden, eski zamanlardan gelen ifade edilmemiş duygular; blokaj, engel, çözümsüzlük, acı ve kayıplar olarak bize aktarılır. Biz bu kayıtları fark etmeden taşırız. Hayatın sırrı kendini ifade etmekken, ifadeyi çözen kilidi açabilecekken susar, aynı sarmalda döner durur, hayatı bir hapishanede gibi yaşarız. İlk kitabı Kaderini Değiştir’de kendi tekniği ARTT (Uyanış, Yükseliş, Değişim Tekniği) sayesinde on binlere sağlıklı ve mutlu bir hayatın kapılarını açan Güneş Tan, Serhat Koçak’la birlikte yazdığı bu kitabında kendimizi ifade etmemizin önündeki engelleri nasıl kaldıracağımızı, varoluşumuzu korkmadan nasıl ifade edebileceğimizi anlatıyor. Blokajlar nelerdir, atasal kayıtlar nasıl çözülür, bizi rahatsız eden varlık ve büyü enerjilerinden nasıl kurtulunur? Hastalıklar nasıl iyileşir, geçmişteki dehşet hikâyelerinden, korku, endişe, taciz kayıtlarından nasıl özgürleşilir?

Nasıl huzurlu, mutlu bir hayatı sadece kendimiz olarak yaşarız? Zamana damga vuran bir özgürleşme kitabı. Özgürlüğe hoş geldin!


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 288
En / Boy : 13,6 / 21
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 9.2020

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı