Enformasyon Sistemleri - Information Systems
Enformasyon Sistemleri - Information Systems

Enformasyon Sistemleri - Information Systems (9786254395918)

0,00

Bu kitap, işletmelerde her geçen gün önem kazanmakta olan enformasyon sistemlerinin karar vericiler tarafından nasıl etkin kullanılabileceğini derinlemesine ele almaktadır. Şunu da hemen belirtmek gerekir ki zaten önem kazanmakta olan enformasyon sistemleri, özellikle tüm dünyanın yaşamış olduğu salgın döneminde on yıllar içerisinde ulaşacağı noktaya birkaç yıl içerisinde ulaşmıştır. Günümüzde artık en büyük önceliği enformasyon sistemlerine vermeyen işletmelerin hayatta kalabilmeleri neredeyse imkânsızdır.
Enformasyon sistemlerini oluşturan çok önemli bir bileşen her ne kadar enformasyon teknolojileri olsa da yazılım, başka bir deyişle insanların ortaya çıkardığı algoritmalar ve sistemi etkin kullanma bilgi ve becerisine sahip çalışanlar aslında daha da önemlidir. Bu bakımdan kitap, teknik detayları inceleyen bir kitap olmanın ötesinde yönetim bilimi, finansman, sosyoloji ve pazarlama gibi bakış açılarıyla enformasyon sistemlerini bütünleştirmektedir.

Özetle bu kitabın yalnızca mühendislik ve işletme alanındaki öğrencilere hitap ettiğini düşünmek eksik olacaktır. Zira bu kitap, kurumsal bir firmada çalışan herkesin ihtiyaç duyacağı temel bir kitap niteliğindedir. Kitap yalnızca konu anlatımı şeklinde olmayıp güncel pek çok gerçek hayat örneğini de ele aldığından, öğrencilerin yanı sıra sektördeki çalışanlar için de oldukça yararlı bir kitaptır.


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 320
En / Boy : 21.5 / 27.5
Kağıt Cinsi : Kuşe
Basım Tarihi : 9.2021

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı