Endüstri Ürünleri Tasarımında Biçime Ulaşmak
Endüstri Ürünleri Tasarımında Biçime Ulaşmak

Endüstri Ürünleri Tasarımında Biçime Ulaşmak (9786051730615)

0,00

Bu kitap, ürün tasarımını anlamanın, biçime ulaşmanın ve sunmanın ana çizgilerini gerek öğrenim ortamlarında eğitimle gerekse uygulama alanında deneyimlenmiş olanlarının, basit açıklaması olan yöntemlerle aktarılmasını içerir.

Genel olarak tasarıma bakışımdan şekilleniyor olsa da, tasarım sürecinde üzerinde gidilen yol: temel sanat eğitimi, mesleki temel eğitim ve ürün tasarımına dair bilinmesi gereken diğer eğitim disiplinlerinin akademik disiplinle dizilmiş taşlarından oluşur.

Öğrenim yöntemleri Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü’nde ve Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü’nde, Anlatım Teknikleri, Sunum Teknikleri, Tasarımda Sayısal Ortam, Çoklu Ortamda Anlatım, Mesleki Desen derslerinde uygulamalı olarak örneklenmiş, tespitler yapılarak izlenmiş, sonuç için isimlendirilmeye çalışılmıştır ve bunlar hala sürdürülmektedir. Bu yöntemler, tasarım öğreniminde farklı ekollerin kullanıldığı okulların tarzlarına uygun sürüm değişikliği ile uygulanmakta ve yaklaşım farklılıklarının sürece katkısı sağlanmaktadır.


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri :
Sayfa Sayısı : 224
En / Boy : 13,5 / 21
Kağıt Cinsi : Kuşe
Basım Tarihi : 10.2015

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı