Discover all kinds of wild weather, from terrifying tornadoes to deadly droughts, in this fascinating information book with over 50 flaps to lift. See a storm raging out at sea, find out how wildfires happen and discover how climate change is affecting weather and what we can do to help our planet. Includes Usborne Quicklinks to specially selected websites for videos and weather activities to try at home.


Basım Ayı/Yılı : 2020
Basım Yeri :
Baskı Sayısı : 1
Sayfa Sayısı : 14
Ağırlık : 20
En / Boy : 22 / 22
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Tipi : 1. Hamur
Cep Boy Durumu : 0
₺354,00

This is non-fiction for very young children, who will find lots of things to look at and talk about in this highly visual book about space - what it is, where it is, and what's out there. Little ones can find out about planets, stars, asteroids, space travel and lots more - whilst learning lots of interesting new words.


Basım Ayı/Yılı : 2021
Basım Yeri :
Baskı Sayısı : 1
Sayfa Sayısı : 30
Ağırlık : 30
En / Boy : 22 / 25
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Tipi : 1. Hamur
Cep Boy Durumu : 0
₺352,00
Tükendi

Çocuklar dünyayı Resimli Dünya Atlası ile keşfediyor!

Dünyadaki büyülü güzellikleri ve zenginlikleri keşfedeceği 15 resimli harita ile çocuklar uzun bir dünya turuna çıkacak.

Minik kaşifler, muhteşem gezegenimizdeki ülkeleri, kıtaları, okyanusları, dağları ve buzulları görseller aracılığı ile öğrenecek, birçok hayvanın evinin neresi olduğunu bulacak ve dünya üzerinde yaşayan insanları tanıyacak. Her ülkenin birbirinden ilginç yanlarını öğrenirmesinin yanı sıra ülkelerin bayraklarını ve başkentlerini bulabilecekleri harika bir indeks ile ailelerini de maceralarına dahil edecek!

Çocuklar için dünyayı keşfetmek bu kitap ile çok kolay ve eğlenceli olacak


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 48
En / Boy : 36 / 28,5
Kağıt Cinsi : Kuşe
Basım Tarihi : 2.2017
₺53,07
1
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı