Edebiyatla Ahmaklaştırma Felsefeyle Çökertme 4. Cilt
Edebiyatla Ahmaklaştırma Felsefeyle Çökertme 4. Cilt

Edebiyatla Ahmaklaştırma Felsefeyle Çökertme 4. Cilt (9789752866683)

0,00
Fiyat : ₺72,00


Bu kitap serisi ezberlerinizi bozmak için değil aksine bir kısım ezberlerinizi sağlamlaştırmak için, ön yargıları yıkmak amacıyla değil akılcı ön yargılar oluşturmak amacıyla yazılmıştır.

İdeolojik sınırların sermaye lehine belirsizleştiği ve egemen sınıfın ideolojisinin bütün ideolojilere rengini verdiği bu zaman diliminde, serinin bu dördüncü cildi ile yapılan şey, bir “ideolojik kadastrolama” denemesidir.

Bu kitap serisi, toplumda özellikle sömürülen sınıflara hâkim olan düşünsel belirsizliği ve oryantasyon bozukluğunu bir nebze olsun azaltmayı amaçlamaktadır. Sadece “bir uykudan uyanmak” değil, aynı zamanda “bir uykudan başka bir uykuya uyanmamak” için de bu ideolojik kuşatmayı fark etmek ve yarmak gerekir.

Ayrıntıları kitapta verilen bütün bu ideolojik dönüşümler ve ideolojilerin kendi içindeki dönüşümleri tamamen “fabrika ve büro huzuru” içindir.


Basım Ayı/Yılı : 5/2022
Basım Yeri :
Baskı Sayısı : 1
Sayfa Sayısı : 184
Ağırlık : 184
En / Boy : 13,5 / 21
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Tipi : 2. Hamur
Cep Boy Durumu : 0

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı