Ebru Nurluoğlu’nun Hatıra Defteri Demir Kelebek
Ebru Nurluoğlu’nun Hatıra Defteri Demir Kelebek

Ebru Nurluoğlu’nun Hatıra Defteri Demir Kelebek (9786256397057)

0,00


İyiliğe Kanat Çırpan
Sosyal Sorumluluk Öncüsü
Sözleri ve duruşuyla pek çok insana ilham kaynağı olmuş bir rol model.
“Şimdiki yaşamımızın, kim olduğumuzun izlerini en fazla çocuklukta bulabiliriz. Ebru’nun çocukluk masalında da bugüne dair pek çok ize rastlarız. Eğer dünyaya geliş amacımız varsa ya da böyle bir amacın olması gerektiğinden bahsediyorsak, onun amacının kesinlikle başka insanlara ışık olmak olduğunu söyleyebilirim. Peki, sahiden de başka insanlara ışık olmak mümkün mü? Ya kendi ışığının zayıf düşme ihtimali... Ebru için böyle bir ihtimal yok.”
Bu kitap, Türkiye’de ilk kez sistematik eşya toplama kampanyalarını başlatarak bunun ülke çapında binlerce okulda, milyonlarca insanda alışkanlık haline gelmesine öncülük etmiş Ebru Nurluoğlu’nun yaşamından ilham veren kesitler sunmakta.
Onun hikâyesini okumaya değer kılan şey söyledikleriyle yaptıklarını uyumlandırmak adına denemeyi deniyorum konseptine nasıl sahip çıktığına tanıklık etmiş beş yüze yakın insanın görüşleriyle bu satırların şekillenmiş olması. Demir Kelebek - Ebru’nun Hatıra Defteri bir biyografiden çok daha öte. Ayyıldız’ın incelikle kaleme aldığı bu kitap, kendinden eksileceğini bile bile ışığını paylaşmaktan vazgeçmeyen; hayata dair sözü olan birine kulak vermek isteyecek herkesin yüreğini ısıtacak bir serüven… İçinizdeki iyilik yapma gücünü hareke geçirmesi muhtemel satırlar insanlardaki ışığı fark etmenize de ön ayak olacak. Bu kitabı okuduğunuz için mutlu hissedeceksiniz. Ebru Nurluoğlu’nu tanıdığınız için daha da mutlu...


Basım Ayı/Yılı : 2023
Basım Yeri :
Baskı Sayısı : 1
Sayfa Sayısı : 368
Ağırlık : 368
En / Boy : 13,5 / 21
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Tipi : 2. Hamur
Cep Boy Durumu : 0

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı