Düşgezer
Düşgezer

Düşgezer (9786052991787)

0,00

Rüyaların, siyasi istihbaratının son durağı olduğu bir dünya

Livia bir düşgezerdir. Uykudaki insanların bedenlerine girip bir süre o bedenlerle hareket etme yeteneğine sahiptir ve bu yeteneğini, ülkesi Barstadt için casusluk yapmakta kullanır. Partneri Brandt’in ondan gitgide uzaklaştığını hissettiği sırada komşu krallıktan gelip ekibe katılan Marez, Livia’ya hayallerindeki özgür hayatı önerir. Livia bir yandan bu öneriyi düşünüp bir yandan casus grubuyla istihbarat toplarken düşmanları da hızla harekete geçerek Karabasan’ı yeniden diriltmeye çalışır. Ancak İmparatorluk’a yönelik olduğu anlaşılan ve hem düşler âlemini hem uyanık dünyayı acı ve öfkeyle tüketeceğe benzeyen bir komplo ortaya çıktığında, Karabasan’ın dirilmesinin ne kadar tehlikeli olduğunu anlayacak ve özgür bir hayat ile ülkesini kurtarmak arasında bir seçim yapmak zorunda kalacaktır.

Rüyaların siyasi istihbarat toplama aracı haline geldiği bir dünyada Livia’nın hayatta kalmasının tek yolu yeteneğine tutunmaktır. 

“Düşlerin ve kâbusların olağanüstü ve canlı anlatımına casusluk eklenince heyecan ve aksiyon kaçınılmaz oluyor. Gerilim yüklü sahneleri ve zengin dünyasıyla nefes kesici bir okuma deneyimi.” 

- Kirkus Reviews


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 400
En / Boy : 13,5 / 21
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 4.2017

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı