Dine Karşı Modernizm
Dine Karşı Modernizm

Dine Karşı Modernizm (9786052152904)

0,00


Yeni batı ideolojisi en başta batıya zarar vermiştir. Zira din yerine ''ırk'', ''toprak'' ve ''para'' yüceltilmiş, buda ırk savaşlarını,
Sömürge ve toprak kavgalarını beraberinde getirmiştir. Bunun sonucunda patlak veren birinci ve ikinci dünya savaşları milyonlarca insanın ölümü ile neticelenmiş, ölüm ve yıkım konusunda benzeri görülmemiş savaşlar olarak tarihe geçmiştir.

Yine iffet ve ahlak mefhumunu tanımayan yeni ideoloji, meşru evliliğin adresi olan aileye büyük darbe vurmuş, yıkılma noktasına gelen aile müessesesi, neslin ve toplumun bozulmasını beraberinde getirmiştir.

Bizler de şu an bizi etkilediği oranda bu ideolojinin olumsuzluklarını yaşıyoruz. Örneğin çok yakındığımız ''ahlaksızlık yaygınlaştı'', ''insanlar bencilleşti'', ''gençler akraba tanımıyor'', ''komşunun komşudan haberi yok'', ''herkeste bir stres depresyon'', ''insanlar dünyaya dalmış ahireti unutmuş'', ''evlerde çocuk yerine kedi köpek besleniyor'', ''yaşlılar huzur evlerine gönderiliyor'' gibi şikayetlerin hemen hepsi, aslında modern zihniyetin sebep olduğu sorun ve sıkıntılardır.


Basım Ayı/Yılı : 2018
Basım Yeri :
Baskı Sayısı : 1
Sayfa Sayısı : 112
Ağırlık : 112
En / Boy : 20 / 21
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Tipi : 2. Hamur
Cep Boy Durumu : 0

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı