Dijital Dönüşüm
Dijital Dönüşüm

Dijital Dönüşüm (9786059200752)

0,00

Kitlesel Yok Oluş Çağında Hayatta Kalmak ve Başarılı Olmak

Silikon Vadisi yatırımcılarından Tom Siebel Dijital Dönüşüm’de, doğru kullanılmazlarsa iş dünyası ve devletler için yıkıcı olabilecek yeni teknolojileri derinlemesine inceliyor ve organizasyonlara dijital kurumlara dönüşmek için bu teknolojilerden yararlanma yollarını gösteriyor.
Siebel’e göre, elastik bulut bilişim, büyük veri, yapay zekâ ve nesnelerin internetinin birbirlerine yaklaşması, işletmelerin ve devletlerin 21. yüzyılda faaliyet gösterme biçimlerini temelden değiştirecek. Yazar, dijital dönüşüme yol açan bu teknolojileri harikulade bir şekilde ele alıyor ve bunlardan stratejik bir fırsat olarak yararlanmanın yol haritasını çiziyor. Enel, 3M, Royal Dutch Shell, ABD Savunma Bakanlığı ve başka kurum ve kuruluşların yapay zekâ ve nesnelerin internetini nasıl uyguladıklarını ve bu sayede müthiş sonuçlar aldıklarını anlatıyor.

“Acil kelimesi, Tom Siebel’in Dijital Dönüşüm kitabında yer alan içgörüleri tarif etmek için yeterli değil. Siebel’in tarihsel perspektifi ile dünyamızı yeniden şekillendiren özel teknolojilere isabetli yaklaşımının birleşimini her lider mutlaka okumalı.”
— Eric Schmidt, Google Inc.’in eski CEO’su

“Tom Siebel bugünün yeni bilgi ekonomisini anlamanın ve bu ekonomide hayatta kalıp başarılı olmanın yollarını basit ifadelerle ortaya koyuyor. Dijital Dönüşüm, bugünün iş dünyasının liderleri için mutlaka okunması gereken bir kitap.”
— Charles Schwab, The Charles Schwab Corporation’ın kurucusu ve Başkanı


Basım Ayı/Yılı : 2022
Basım Yeri :
Baskı Sayısı :
Sayfa Sayısı : 268
Ağırlık : 268
En / Boy : 15 / 23
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Tipi : 2. Hamur
Cep Boy Durumu : 0

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı